Post voor Miyuki.

Vandaag was er post voor onze Miyuki. Een paar weken geleden heeft ze namelijk foto’s van haar heupjes laten maken en vandaag kwam de uitslag binnen. HD A is wat er onderaan het papiertje staat en dat is super. Wij hadden er zelf best onze twijfels over, want ze zeggen dat het erg slecht is dat een jonge hond veel trappen loopt en springen is ook niet erg goed. Maar Miyuki is nou eenmaal onze stuitershiba en zo’n stuitershiba is niet vast te binden, dus twijfels groeien vanzelf. Gelukkig is alles goed en nu hoeft ze alleen nog maar haar knietjes na te laten kijken en als dat goed is mag ze ook puppy’s krijgen als wij dat willen.

4 gedachten over “Post voor Miyuki.

  1. Hee Miyuki,

    Geweldig dat de uitslag zo goed is hoor. Enne zo zie je maar dat sommige stuiterbeestjes toch ook super gezond kunnen zijn. Wij zijn erg nieuwsgierig hoe kleine Miyuki`s eruit gaan zien.

    Knuffie`s van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.