Genieten en werken.

Vandaag hadden de hondjes mazzel, terwijl Remko en ik hard aanhet werken waren lagen hun lekker in de tuin te genieten van het zonnetje.

Soms keken ze eens omhoog als we vanaf het dakterras riepen, maar menig keer hoorde ze ons niet of deden of ze ons niet hoorde. Maar als ik dan met een tas vol kiezelstenen voorbij kwam en de poort in liep waren ze er als de honden bij en wilde maar al te graag mee de poort in om te kijken wat ik daar ging doen, nou gewoon de tas leeg gooien en weer terug de achtertuin in, dus vonden ze dat ook snel niet spannend meer. Op het dakterras mochten ze vandaag niet komen, want Remko liep met een levensgevaarlijke zaag rond te zwaaien. Ze vonden het op het dakterras toch maar niks, want de hangmat is tijdelijk opgeruimd en dat is toch eigenlijk wel waarvoor ze op het dakterras te vinden zijn.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hier een foto uit de oude doos; Keiko en Rontu hangen lekker in de hangmat te genieten van het zonnetje. Dit is dus eigenlijk wat ze vandaag ook het liefste gedaan hadden, maar ze moeten nog een weekje of wat wachten voordat weer kan.

7 gedachten over “Genieten en werken.

  1. Hallo vriendinnetjes,

    Tjee jullie baasjes blijven ook aan het verbouwen en veranderen zeg. Maar volgens mij komen jullie niets te kort en kunnen jullie deze zomer ook weer lekker van de hangmat genieten. Hoe is het met Rontu? En met de kleine Miyuki is ze nog te houden….

    Dikke knuffel van jullie vriendje en vreindinnetjes.

  2. Juliette; natuurlijk krijgen jullie een foto te zien, maar dan wel als het dakterras af is en dat duurt nog wel even, niet al het hout was op voorraad en daar wachten we dus nog even op. Maar als het er is kunnen we gelijk gaan afwerken, dus dan zijn we zo klaar.

  3. Mariska, Simba en Ziggy; Bij Rontu zijn haar hormoontjes in ieder geval van de kaart,dus…… nog 3 weekjes wachten en we weten het zeker. En over Miyuki gesproken, volgens mij wordt ze nu pas volwassen na haar puppy en pubbertijd!!!!!

  4. Ilone; is het ook goed als ik mezelf achter de vodden moet zitten (Remko helpt af en toe een handje, hahaha), maar de meiden waar ook ik bij hoor kunnen waarschijnlijk aan het eind van de week weer volop genieten van de hangmat op het mooie dakterras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.