Een dekking.

Sommige mensen vragen ons hoe dat nou gaat tijdens een dekking en dan vooral als we het hebben over het vast staan. Nou was het gisteren zover dat Rontu werd gedekt door Otsu alleen hadden we niemand die foto’s kon maken. Vanavond wilde we nog een keer proberen of Otsu Rontu wilde dekken, dit is gelukt en Remko heeft nu ook foto’s kunnen schieten, al moest hij wel snel zijn. Pict6055a_1

En met snel bedoelen we ook snel, want Otsu en Rontu waren binnen 5 minuten al lekker met elkaar aan het "spelen". Voor de zekerheid heb ik Rontu vast gehouden, maar dit had achteraf gezien niet nodig geweest, want Otsu "speelde het spelletje" super lief.

Maar als honden klaar zijn met "spelen" zitten de teef en het reutje dus aan elkaar vast (de penis van de reu is zo opgezwollen dat hij vast zit in het teefje) en om dit de tijd dat het duurt uit te kunnen houden stapt de reu met een achterpoot over het teefje heen en staan ze kontje aan kontje en kunnen geen kant op en zo staan ze dus vast.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Gisteren en vanavond hebben Rontu en Otsu zo 10 minuten gestaan en ik kan je zeggen dat duurt best lang, maar ja dit alles is voor een goed doel.

Over een week of 4 weten we meer, want dan laten we net als de vorige keer een echo maken om te kijken wat de schade van een spelletje spelen met Otsu is.

3 gedachten over “Een dekking.

  1. Leuke foto’s hoor.
    En ik kan best geloven dat 10 minuten lang zijn. Maar wees blij dat het niet langer was, haha

  2. hoi ik wou vragen of je me even wilt mailen mijn honden hoorde ik opeens piepen en ze zaten vast ik wist hier dus niks van en was best in paniek mijn hond piepte het vrouwtje en wou gewoon naar beneden op de trap ik die honden weer opgetild pfff maar het is dus gewoon? het mannetje is net een jaar oud.. is ze nu ook zwanger of hoeft dat niet perse? het vrouwtje is zeven jaar is dat niet te oud? ik hoor het graag hoe weet ik dat ze zwanger is? groetjes irma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.