Tropenrooster.

Vandaag hebben we heel de dag niks gedaan, dit komt natuurlijk nog van het avontuur van gisteren en door de warmte. Vanmorgen hebben we lekker in onze huisjes geslapen, alleen ik (Keiko) was zoals gewoonlijk beneden. Vanmiddag hebben we even een kort blokje om gelopen om even te plassen en daarna weer snel naar binnen, ik (Keiko) wilde al veel eerder omdraaien, maar ja, er moesten er nog twee plassen.

Vanavond gaat het tropenrooster in volgens het vrouwtje en het baasje en dat betekend dat ze school hebben afgebeld omdat het te warm is om aan behendigheid te doen. Nu gaan we dus maar lekker in de tuin liggen, want nu de zon weg is is dat best lekker. Misschien mogen we vannacht daar wel blijven slapen, dat zou fijn zijn! Maar als we ons eigen huisje in moeten is dat ook goed hoor.

4 gedachten over “Tropenrooster.

  1. Hoi Vriendjes,

    Het was een goede beslissing van jullie baasjes. Ons vrouwtje heeft ook de training afgebled en ook meteen de training van woensdag want de meneer van het weer zegt dat het woensdag 36 graden word en dat is toch wel heel erg heet om te trainen.Weltrusten en is jullie buiten slapen veel succes met sterretjes tellen.

  2. Ook qua loggen een tropenrooster? Ik vond het zo knap dat er iedere dag een logje staat. Maareh…ik begrijp het wel: veel te warm. Geniet er maar lekker van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.