Buiten eten.

Vandaag waren we naar buiten verbannen, ja alle drie. Normaal is het alleen die gene die een broekje moet dragen, maar vandaag dus niet. zelfs ons eten kregen we buiten.

Photobucket - Video and Image Hosting

Vrouwtje deed dat in de hoop dat wij (Rontu en Miyuki) eens ons bordje helemaal leeg zouden eten, want we krijgen altijd meer dan genoeg en laten dus maar wat staan voor de volgende dat we honger hebben. Maar de laatste weken (sinds het zo warm is) eten we iets te weinig en dat wilt het vrouwtje nou eens veranderen. We zijn benieuwd wat ze morgen gaat verzinnen om om het eten voor ons leuk en gezellig te maken, misschien gaan we wel in het bos picknicken, dat zou nog leuker zijn dat in de achtertuin eten.

7 gedachten over “Buiten eten.

 1. Als jullie in het bos gaan picknicken dan gaan wij mee hoor,lijkt ons ook wel gezellig,haha! Is wel lekker koel daarzo,maar volgens ons gaan we morgen wat anders doen?????

 2. Hoi Vriendjes,

  Nou nou vrouwtje heeft wel veel fantasie nodig met jullie hahahaha. Maar jullie moeten wel genoeg eten zodat jullie over 57 nachtjes wel fit zijn om naar Zwitserland te gaan, maar wij zijn ervan overtuigd dat jullie baasjes daar wel voor zorgen. Wat dat picknicken betrefd misschien ook wel leuk om op vakantie te doen met zijn allen.

  Knuffels van ons.

 3. Piknicken nou, dat klinkt wel gezellig hoor, maar gewoon zo lekker achter op je padje eten is toch ook leuk, tja je moet een keertje tevreden zijn hoor meiden.
  Maar ben benieuwd wat het gaat worden.

  Groetjes Ine,

 4. Mama maakt voor ons altijd een verrassingsbordje. Bij mij helpt het! Misschien ook bij jullie. Of een leuk gezelschap rond de tafel, misschien moeten jullie eens bij ons komen eten. Vaak smaakt het op een ander beter, ik kan het weten! HAHA

 5. Buitn in de zomer eten is ook heel gezellig en geniet ermaar lekker van nu het nog kan want ik zie jullie nou niet in de winter buiten eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.