Wat te vertellen.

Net heb ik even een onderonsje gehad met mama Rontu, ik had haar namelijk wat te vertellen.
Ik heb even mijn kopje in haar oortje gestopt zodat niemand van mijn broertjes of mijn zusje me kon horen en heb mijn verhaal gedaan.

Ik heb gezegd dat ik haar de aller, aller beste mama vind van heel de wereld!Maar ja, ik ken dan ook nog geen andere mama’s.Ik heb haar ook bedankt dat ze zulke lekkere melk heeft en dat het ook erg knap is geweest van haar dat ze zelfs melk heeft gegeven terwijl ze zelf ziekjes was (ik hoop nooit diaree te krijgen).

Verder heb ik gezegd dat ze de mooiste naam aan mij moet geven, maar toen zei ze dat zij daar niks over te vertellen had en dat het baasje en vrouwtje daar over gingen.
Maar wie nou het baasje en vrouwtje zijn dat weet ik nog niet, want ik heb ze nog steeds niet gezien.
Ik hoop die dan ook binnekort te mogen ontmoeten als mijn oogjes open gaan.

Nou ga ik weer snel naar mijn broertjes en zusje toe.
Lekker warm tegen elkaar aan liggen slapen en straks nog wat heerlijke melk drinken bij mama Rontu!

14 gedachten over “Wat te vertellen.

 1. Heel lief schattig plaatje.
  Je zou ze toch zo beiden plat knuffelen.
  (Doe maar niet hoor, krijgen ze een raar model van) Veel sterkte morgen en zachte knuffeltjes voor het hele stelletje. 😀

 2. Mama Rontu luisterde wel erg goed zeg! Hopelijk verteld ze het niet door!! En wat mama’s altijd zeggen tegen hun kindertjes (misschien dat jullie mama dat ook nog wel gaat vertellen) Dat je voor Babies heel goed moet zorgen!! 😀
  Woef van Bobbie + Veel Liefs van Judith

 3. Wat schattig!! Volgens mij ben jij het teefje enwel de donkerste van de twee. Klopt het? Dat kan jij zelf natuurlijk nog niet zien, maar ik vind je geweldig. Waarschijnlijk heb ik het mis, maar ik vind het gewoon leuk om te gokken. HAHA 😀 😀 😀

 4. Heerlijk zo’n onderonsje, of is het nu een onderpondje. Genieten Rontu, want ze zijn het huis uit voor je het weet. Knuffelen dus!

 5. Hihi,even een onderonsje,dat moet kunnen ,he!!!
  Oowh wat ben je lief!!! 😛 😀
  Wat hebben jullie mooie kerstversiering in jullie plekje hangen,wat een feest!!! 😀

 6. Volgens mij is dit het liefste logje dat ik ooit gezien heb! Mja! 😀 Ach gussie! 😀

  Nou, dat ziet er aldemaal echt mooi versierd uit ja, dat hebben de baasjes leuk gedoet! Doe ze maar de groetjes! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.