Na het eten.

Ik ben ondertussen bijna klaar met het versieren van de huiskamer, alleen de werpkist moet nog in kerstsfeer gebracht worden.
Hoe ik dat ga doen daar moet ik nog even over nadenken, maar dat zal ook wel goed komen.

Dat het net lijkt of dat Rontu aan lopende band werk doet heb ik van de week al verteld, maar als ze eens even geen pup aan het melk geven is, kruipt ze af en toe eens even lekker weg.
De puppy’s liggen dan lekker uit te buiken na het eten en Rontu neemt dan even een paar minuten voor zichzelf en dat moet kunnen.

Maar als er weer een puppy wakker is en die piept, is Rontu zo weer van de partij en gaat weer bij haar puppy’s liggen om ze te laten po…n en plassen en soms is het alweer nodig om weer eten te geven.

Knap toch dat Rontu allemaal weet wat er van haar verlangd word, bij de vrouwen moeten er allemaal cursussen worden gevolgd en de boeken worden gelezen, maar zij doet het toch maar mooi uit haar eiegen.

9 gedachten over “Na het eten.

  1. lief lief lief! we kunnen niet wachten om zelf een blik in de werpkist te mogen werpen..
    zou dit in de kerstvakantie mogelijk zijn?
    Gerrie

  2. Gerrie; natuurlijk is dit mogelijk in de kerstvakantie, maar daar over zullen we dan wel even moeten bellen om een dag en de tijd af te spreken.
    Wij moeten namelijk gewoon werken, maar kunnen wel iets regelen zodat we thuis zijn als jullie komen.

  3. Geweldig, ik denk dat jullie een hele drukke kerstvakantie krijgen? We bellen!!! Enne Patricia, 21 december…gaat dat wel lukken daar? Het mag ook hier hoor. Laat maar even weten!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.