Gewend aan de werpkist.

Gisteren had Keiko de avond van haar leven op school, baasje zei dat ze er zin in had en dan ook veel plezier heeft gehad.
Ze ziet ondertussen een tennisballetje als beloning, waarmee ze dan ook erg trots door de klas loopt als ze hem gekregen heeft.
Baasje en keiko lagen dan ook pas laat op bed (ik en Rontu niet hoor), want ze hebben onderweg naar huis gezellig in de auto na zitten genieten van het geen wat ze beleefd hadden en dat gaat het autorijden ook op het normale tempo.

Vanmorgen hebben we weer lekker uitgeslapen, drie damens in het grote mensenbed en baasje lekker naar zijn werk, supper gezellig dus.

Vervolgens kwam ik er achter dat Rontu al helemaal gewend is aan haar nieuwe stekkie.
Toen ze vandaag een kluifje kreeg ging ze eerst een rondje door de huiskamer lopen en even later lag ze lekker kluivend in haar werpkist.

Ik moet alleen wel even zeggen dat ik er hele leuke knuffel in de kist had gelegd en dat ik de warmtelamp ook even aan had gedaan.Dit alles om het allemaal wel erg aantrekkelijk voor haar te maken en dat is dus gelukt.De deksel van de kist is er ondertussen ook, maar nu ben ik er achter gekomen dat de loopplank wel erg glad is (de puppy’s zouden er een glijbaan van kunnen maken) maar daar word nog snel wat aan gedaan.En voor de rest was het inderdaad weer een luie dag, zoals er gisteren al voorspeld was.

9 gedachten over “Gewend aan de werpkist.

  1. Zo te zien vind ze het een heerlijk plekkie, kan ook niet anders met zo veel lokmiddelen πŸ˜•
    Het ziet er gezellig uit. Nog bedankt voor je hulp, groetjes, Irma

  2. Goed zeg,wat fijn dat ze het al als een aangenaam plekje beschouwd.
    Maar ze vind die warmte dus wel fijn?Djarno en Shinto zouden echt niet onder een warme lamp gaan liggen hoor!Die kunnen daar echt niet tegen.
    Ik heb je foto’s ontvangen,ga eens kijken of ik ermee kan wat ik in gedachten had πŸ˜‰

    Fijne avond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.