Doeeiii weer!

Ja hoor je ziet het goed, wij gaan weer een weekendje naar ons huisje in Duitsland toe.
We rijden op het moment wel erg vaak maar soms moet je wel, net als deze keer, want morgen hebben wij een vergadering met alle andere mensen van ons huizenblokje.

We hopen dat we met Rontu nog een kleine wandeling kunnen maken, want de volgende keer (over twee weken) lukt dat vast en zeker niet meer en daarna kunnen we verlopig niet meer naar Duitsland (dat doe je niet met puppy’s).
Een ding is zeker met Keiko word er dit weekend wel lekker gewandeld en als Rontu dan thuis moet blijven blijft er vast wel een van ons gezellig bij haar.

O ja, Ilone heeft vandaag weer wat spulletjes gekocht die we binnenkort nodig hebben, aangezien zij naar de groothandel gaat en het daar een stuk voordeliger is mocht zij ook voor ons dingen mee brengen.
Het zijn dingen zoals lekkere kleedjes om op te liggen, speeltjes voor de puppy’s en kalktabletten voor Rontu, want die moet ze de laatste week van haar zwangerschap gaan krijgen en na de bevalling moet daar nog twee weken mee door gegaan worden.
Ilone; langs deze weg willen we je weer bedanken voor de goede zorgen en de hulp die je ons geeft.

7 gedachten over “Doeeiii weer!

 1. Prettig weekeind, geniet er nog even van.
  We hebben het nog wel over hoe of wat met de kalktabletten, want het is nog niet helemaal goed doorgekomen, geloof ik.

 2. Hallo hondjes

  Wat zijn jullie groot geworden zeg. Rontu gefeliciteerd en ik wet dat je het mooiste kado op mijn verjaardag krijgt.

  sint

 3. Ilone; sorry hoor dat ik je misscien verkeerd begrepen of het misschien niet goed opgeschreven heb, maar daar hebben we het dan inderdaad nog wel even over.
  Maar als ik het goed heb begint het een week voor de bevalling en de twee weken erna ga je afbouwen, maar dat is dan toch een week of drie kalkpilletjes slikken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.