Wandeling.

Van de week vertelde baasje en vrouwtje dat ze voor vandaag weer een wandeling aan het regelen waren met een stal andere Shiba hondjes en hun baasjes en vrouwtjes, nou ik kan je vertellen dat het door gaat.
Om een uur of kwart voor een stappen wij in de auto om naar de verzamelplaats te rijden.
Rontu laten we thuis, want die doet op het momnet niks anders dan slapen, kroelen, slapen, luieren, kroelen en slapen, dus die maken we niet blij met een super ravotwandeling.
Het is zelfs zo erg dat ze op het moment haar brokjes die ze krijgt niet gelijk op eet, die blijven dan staan tot ze er wel zin in heeft en ik mag er niet aan komen.
En als dan haar bakje leeg is is het tijd dat wij voor de tweede keer brokjes krijgen en dan blijven er weer brokjes in haar bakje staan, dus vanmiddag kan ze er de hele middag over doen om haar bakje leeg te eten zonder dat ik er last van heb, want zeg nou eerlijk, die brokjes staan er toch voor om op gegeten te worden en ik mag dat niet doen van het vrouwtje.

Khoda, Tama, Miko en jullie baasje; baasje, vrouwtje en ik komen er zo aan hoor!

4 gedachten over “Wandeling.

  1. Ik vind het super knap van jou, dat jij dan toch van die lekkere brokjes afblijft šŸ˜‰ . En hebben jullie lekker genoten vandaag šŸ˜€ , want het was schitterend weer.
    lebbers van sting en simba

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.