Spiegeltje, spiegeltje!

Voor de wandeling van vandaag was er om 14.00 uur afgesproken ergens in Baarn, omdat we dan ongeveer allemaal even lang in de auto moesten zitten.
Toen wij om even voor twee uur op de parkeerplaats aankwamen was de rest er al.
Joepie, gezellig dacht ik gelijk toen ik Tama, Miko en Khoda weer zag.
Eerst ging iedereen elkaar begroeten, dus zowel de hondjes als de baasjes en vrouwtjes en daarna was het de bedoeling dat de Vijverwandeling gelopen zou worden.

Wij dus met z’n alle op pad, wauw wat is het bos mooi zeg in de herfst, ik blijf er van genieten.
Dat wij een goede kleur hebben zodat we niet op vallen in het bos is hier goed te zien, je ziet alleen het baasje van Tama en miko en de vrouwtjes van Khoda en mij, maar echt waar er staan drie Shiba’s op deze foto.

De baasjes en vrouwtjes hadden eigelijk te veel bij te praten en die bleven dan ook iedere keer stil staan en wij Shiba’s maar wachten.
Waar het zoal over ging, was dat ze allemaal onderhand wel een beetje beu zijn om iedere keer te horen dat we erg veel op vosjes lijken

De eerste poging voor een leuke groepsfoto!Van links naar rechts; Keiko, Miko, khoda en Tama.Kunnen jullie ons nog uit elkaar houden?

Hier ben ik aan het proberen om te veranderen in een black en tan Shiba met Khoda op de achtergrond, want ook hij wilde eigenlijk wel een van gedaante veranderen.

Met als resultaat de vraag; siegeltje, spiegeltje aan de wand wie is er het vuilste Shiba’tje van het land?

Khoda en mij maakte dat niet uit, wij hebben veel plezier gehad vandaag, Khoda wist zich zelfs erg goed te gedragen of zou dat toch zijn gekomen omdat we geen JR tegen zijn gekomen, knap hoor Khoda.
Ook alleen heb ik erg veel plezier gehad, want in dat bos daar hebben ze ook buizen onder de grond liggen waar ik dan ook weer een aantal keer door heen gerend ben. Ook ben ik alleen rondjes aan het rennen geweest of dat mijn leven er vanaf hing, ik kreeg bijna de bijnaam van Rontu (Roeftem) naar mijn hoofd gegooid.

O, ja nu ik het over Rontu heb, Marcel en Mariska; ik moest jullie namens haar bedanken voor het schoentje dat ze van jullie gekregen heeft.
Ze had heel de middag haar brokjes nog niet aangeraakt die ze voordat baasje, vrouwtje en ik weg gngen had gekregen maar dat schoentje had ze zo op hoor.

Hier nog een leuke groepsfoto!Wie weet wie wie is?

Nou ga ik lekker nog wat vertellen tegen Rontu, want die wil heel graag weten wat de andere allemaal gedaan en verteld hebben en daarna ga ik lekker dromen over, nou dat weten jullie vast wel.
Weltrusten!

20 gedachten over “Spiegeltje, spiegeltje!

 1. 😀 ooowww wij zien het al, jullie hebben ook super genoten vandaag!! Want een geweldige fotos van jullie. En nu lekker gaan dromen van deze heerlijke dag.
  lebbers van sting en simba

 2. Geen dank hoor Rontu,we vonden het wel jammer dat je er niet bij was,maar we weten de reden,een beetje dan! Wij hebben ook super genoten en gaan nu ook dromen over een mooie dag! 😀 😉

 3. Sorry, ik heb geen idee!! Ik vond het al knap dat ik Keiko en Rontu uit elkaar kon houden, maar nu…. Ik geef op! Gelukkig hebben jullie een leuke dag gehad en wat een weertje, he?
  Groetjes en droom maar lekker van de fijne wandeling!

 4. Wat een heerlijke dag of niet?
  Mare, Keiko, we zijn wel een JR voorbij gegaan hoor.
  Ach ik was in een goede bui.
  😉
  Dat schoentje was in no time verdwenen,want het moest en zou een sandaal worden. 😀
  Groetjes aan mijn zus en slaap lekker.

 5. Nou, het ziet ernaar uit dat jullie een hele leuke dag hebben gehad! Vooral het onderzoeken van de vijver lijkt mij erg interessant. Over een tijdje ga ik ook mee, hoor :-). Ben tenslotte al bijna groot (toch zeker al 8 dagen).
  Groetjes, Kenta

 6. Hoi, ik zie het al jullie hebben het leuk gehad,
  wie is wie nou daar komt die dan,
  Tama, keiko, khoda en zittend Miko klopt het,

  Doeiiiiiii Ien, 😀 😀 😀

 7. We hebben nog naar jullie gezocht in de bossen overal,want we wilden mee spelen.Maar net daar zijn we niet wezen kijken.
  Jullie hebben het super gehad zien we.
  En hou jij nu maar gewoon de kleur die je hebt,staat je prima! 😀

  Happy halloween!

 8. He bah wat zijn jullie vies zeg. Zo komen jullie er bij mij niet in hoor. Ga eurst maar ’s in bad en dan wul ik eurst op de site zien dat jullie weur heuldemaal schoon zijn. Viespeuken 😉

  Hihi 😀 groetjes!

 9. In bad….wat is dat? De volgende ochtend lag Keiko gewoon weer in ons bed.

  Het zijn wat dat betreft net katten, vuil worden ok, maar dan zorgen we zelf wel voor onze vacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.