Pech!

Vanmorgen had Rontu echt pech, ik ben weer gaan werken dus er werd niet met haar gekroeld, want zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen is dit op het moment het leifste wat ze doet.

Maar ook Keiko had pech, ze wilde niet met het Remko mee een rondje wandelen, wachten tot ik weer thuis kwam dat was wat ze moest doen.
Dus vanaf gisteren avond rond de klok van acht uur tot vanmiddag twee uur heeft die helemaal geen frisse neus gehaald, domme Keiko.
Nou dacht remko toen hij thuis kwam van zijn werk, dan ga ik nu gezellig met die twee hondjes een blokje om en toen besloot Rontu om thuis te bllijven.
Waar die twee mee bezig zijn wij weten het niet, maar dat ze iets bedacht hebben dat is duidelijk.
Als we de oplossing weten dan vertellen we het hoor, maar we denken dat wat ze ook bedacht hebben dit nooit uit zal komen.

6 gedachten over “Pech!

 1. Ze willen gewoon allebei apart uitgelaten worden. Ze willen niet samen lopen misschien hebben ze wel ruzie???? Maar ik moet er wel om lachen als ik dit zo lees. Fritz komt er ook wel eens niet uit dan latenw e hem ook zitten en na uurtje moet die wel hoor.
  Dan heeft die pech
  Het komt wel weer los

 2. Mja ze worden zelfstanderig denk ik. Een eigen verhaaltje tiepen en zelf weuten wanneer ze gaan wandelen. Enne… baasje, jij mag hier heulemaal niet uit jezelf tiepen hoor dat mogen alleen Keik en Runt jullie vertellen mja. Als ze er maar niet achterkomen 😉 Hihi 😀

 3. Tjonge, drinken jullie niet of zo?
  Als ik de hele avond niet uitgelaten wordt ga ik toch wel protesteren.
  Maar vertel mij jullie geheimpje maar,ik zal het niet verder vertellen.
  Groetjes.

 4. Hihi ze zijn een beetje weers he!De onze slaan geen wandeling over.Alleeen als het regent dan draait Shinto zich na zijn poeppartij het liefste meteen om 😀

  Fijne avond!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.