Zelf gedaan.

4rrrg hgfd kk vcdrfd3w99in
bvjjjjjjjjjjj4d ;;;;;;;;;;;ytg5r9yu6

Toen baasje en vrouwtje thuis kwamen heb ik gezegd dat ik onderhand zelf wel eens iets wilde schrijven wat Keiko en ik mee maakte, maar toch heb ik dat na een poosje maar aan het vrouwtje over gelaten.
Normaal schrijft ons baasje of vrouwtje alijd op wat Keiko of ik zeggen, maar nu heb ik eens zelf gedaan.
Ik ben op mijn gemakje op het bureau geklommen en heb mijn verhaal verteld.
Alleen kunnen het baasje of vrouwtje het voortaan beter zelf weer doen, want al deed ik nog zo mijn best, ik kon de letters niet goed uit elkaar houden.

Maar hier boven aan het verhaaltje moet eigenlijk staan dat ik mezelf niet meer ken, het enige dat ik op het moment graag doe is kroelen, kroelen en kroelen en dat het liefst heel de dag door.
Maar vanmiddag waren Keiko en ik weer alleen thuis en had ik dus niemand om mee te kroelen en daar baalde ik best van.
Nou zeggen jullie natuurlijk dat ik met Keiko kon kroelen, maar die houd daar niet zo van.
We hebben dus ieder ons eigen plekje maar opgezocht, ik heb voor de bank gekozen, want daar hadden we van de week al niet op kunnen liggen.

Nu ga ik nog even een partijtje kroelen met het baasje en starks nog een rondje wandelen en dan het huisje in, want het vrouwtje moet morgen ook weer vroeg haar bed uit.
En vannacht probeer ik zovast iets te verzinnen waarmee ik morgen vroeg dan kan kroelen als Keiko en ik weer alleen thuis zijn.

8 gedachten over “Zelf gedaan.

 1. Oowh wat jammer zeg.Dachten jullie laatst op de bank te kunnen gaan liggen de hele avond en dan gaat het ineens weer niet door.Maar bij opa en oma hebben jullie natuurlijk wel veel lekkers gehad,en dat hadden jullie tuhuis niet gekregen.
  in ieder geval hadden jullie het thuis zelf moeten pakken.

  Hebben jullie een schrijf cursus gehad?Wij kunnen zelf niet schrijven.Vrouwtje moet dat altijd voor ons doen.Maar nu schrijven jullie zelf eens een keer,en het is meteen zo mooi duidelijk geschreven.

  ons vrouwtje roept dat je wel hier naar toe mag komen.Ze wil je wel kroelen! 😀

  En natuurlijk hebben wij onze reis overleeft.Wat dacht jij dan?Is het dan zo gevaarlijk?

 2. He Rontu,ik heb het ook eens geprobeerd om een stukje te schrijven,maar telkens als ik mijn pootje op het toetsenbord neer zette kwamen er 3 letters tegelijk op het scherm,dus ik laat het nu maar over aan de baasjes.
  Wat goed he van gijsje, 3 mooie pupkinderen.
  Hoe gaat het met jouw zwangerschap.?
  En als Keiko geen zin heb om te kroelen,zal je toch moeten wachten totdat je baasjes thuis zijn,of probeer het eens met een paar kranten???hihihihihi. 😉

 3. Volgens mij moeten baasje en vrouwtje op typles. Ik begrijp namelijk wel wat je bedoelt, sterker nog, ik kan het gewoon lezen! Je hebt helemaal gelijk.
  Enne…wanneer mocht ik ook alweer komen kroelen op de vrouwenavond?

 4. Nancy; dinsdag 8 november mag je komen kroelen en je mag vast en zeker ook aan het buikje van Rontu voelen of je misschien al puppy’s voelt.
  In ieder geval is dan de echo foto al gemaakt en die mag je dan zeker bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.