Een dierendag die we nooit vergeten!

Vanmorgen heeft Rontu weer bloed laten prikken, deze keer was Keiko (die ging bij de voordeur zitten en liet Rontu en mij (het vrouwtje) er niet door) ter ondersteuning mee gegaan in de auto.
Het bloedprikken was zo gedaan en ook mocht de dierendokter even in haar kijken en die kleine heeft zich keurig gedragen, niet gebeten in de handen van de dokter en ook niet gep…t.
Omdat het dierendag was lag er bij de uitgang voor ieder hond een cadeautje en daar heeft ze thuis dan ook al heerlijk van gesnoept.

Na twee uur kregen we weer de uitslag.
De dierendokter had als mededeling dat haar progesteronwaarde op 10,5 staat, dat betekend dat ze vandaag gedekt moet worden en dan het liefst vanavond tussen 19.00 en 21.00 uur.
Dus ik heb geklijk de fokker gebeld en gezegd dat ze vanavond moet zorgen dat Miyagi thuis is om met Rontu te kunnen “spelen”.
Ilone zei; dat is geen probleem, Miyagi is gewoon thuis, maar kom maar rond zeven uur dan kunnen ze nog buiten “spelen”.

Deze dierendag zal hier in huis niet snel vergeten worden!

12 gedachten over “Een dierendag die we nooit vergeten!

  1. Nou, hier ook een dierendag om nooit te vergeten,zal maar niet vertellen wat die 2 uitgespookt hebben. Kost me alleen een nieuwe tweezitter. 🙁 🙁 🙁

  2. Wouw Rontu,
    Geweldig dat je dit nieuws nogwel op dierendag krijgt te horen!!!!
    Nou speel maar gezellig met Miyagi enne hopelijk krijgen we snel nog meer goed nieuws van een toekomstig mama-Rontu.

    Dikke kus van Simba, Ziggy en vrouwtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.