Dekking.

Ik ben net samen met baasje en vrouwtje naar Ilone geweest om me te laten dekken en ja hoor, het is gebeurd.

Eerst wilde ik even weten met wie ik op het veld was, nou die Miyagi die ken ik wel, maar Miyagi wilde even zeker weten dat hij met mij te maken had en of dat ik dat lekker ruikende teefje was, ja dus.

Na een beetje samen te hebben gespeeld wilde die Miyagi meer van me, maar ik nog niet dus dat heb ik hem even verteld.
Ik moet er toch ook zin in hebben!

Op een gegeven moment zijn baasje en vrouwtje van het veld af gegaan en toen was ik helemaal alleen en dus overgeleverd aan Ilone en Miyagi.

En weet je, na een tijdje kroop die Miyagi iedere keer op mijn rug en wat nog erger was toen hij er op een keer vanaf wilde stappen zat hij vast aan mij.Daar stonden we dan, we konden geen van tweeën een kant op en dat wel acht minuten lang.Vrouwtje en baasje zijn ondertussen maar weer het veld op gekomen om met me te kroelen, want ze zeiden dat ik dat wel had verdiend.

Maar wat ze allemaal wel op viel, was dat ik aan het genieten was, maar of dat nou van de kroelbeurt van het vrouwtje was of van het geen me net was overkomen dat is voor iedereen een vraag en voor mij een weet.
Maar morgen (rond 17.00 uur) ga ik weer met Miyagi “spelen” en misschien weten ze dan wel waardoor het kwam dat ik vanavond zo aan het genieten was.

Vrouwtje noemde dit alles een dekking en die zit er dus nu op.
Ze zegt ook dat er na een dekking over +/- negen weken puppy’s uit mijn buikje kunnen komen en als dat zo is (als alles goed gaat) dan is dat rond de verjaardag van Sinterklaas.

En dan vergeet ik dierendag en Sinterklaas 2005 nooit meer!
Nu ga ik lekker dromen, weltrusten!

11 gedachten over “Dekking.

 1. hallo, ik was even op je weblog, maar wat een prachtige honden zeg. Ze zien er echt helemaal gaaf uit. Ik zelf had altijd graag een kooiker gewild, maar die zijn ook zo ontzettend duur, en daar is ook bijna niet aan te komen. Groetjes Jacqueline.

 2. Hoi Rontu,
  Aan de foto`s te zien heb je inderdaad erg genoten van het spelen met Miyagi. Nu maar hopen dat het morgen net zo leuk wordt en dan zullen wij en vele anderen uitkijken naar Sinterklaas zijn verjaardag.

  Poot van Simba en Ziggy en een knuffel van vrouwtje.

 3. He, Rontu dat komt helemaal goed met jouw hoor.
  Jullie dierendag was een leuke herrinering die van mijn niet stoeltje gesloopt en tweezitter naar de maan, dan maar weer sparen voor wat nieuws.
  Ze zijn trouwens te koop die 2, (GEINTJE)

  doeiiiiiiiiiiiiii Ine,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.