Niet binnen.

Vinden jullie het normaal dat je als hond niet binnen mag?

Vanmiddag waren keiko en ik aan het buiten spelen en toen we daar genoeg van hadden wilden we naar binnen.
Nou Keiko mocht naar binnen maar ik moest buiten blijven.
Ik mocht nog geen stap binnen zetten of ik werd weer terug gestuurd, dus heb ik heel de tijd zielig voor de achterdeur gestaan in de hoop dat ik op een gegeven moment wel weer binnen mocht.
Maar nee hoor, dus na een tijdje ben ik er maar bij gaan liggen en even later sukkelde ik zo in slaap.

Nee hoor, zo slecht heb ik het niet, ik heb er zelf voor gekozen om buiten te blijven.
Iedere keer als ik naar binnen wilde zei het vrouwtje; nou Rontu dat is goed maar kom dan even je broekje aan doen.
En als ik die zin hoorde was ik al weer buiten, want ik had even geen zin in dat broekje aan mijn kontje en daarom dus heel de middag buiten geweest.

O ja, wij vinden het fijn dat iedereen zo met ons mee leeft, we zullen dan ook als we weer wat weten jullie allemaal op de hoogte houden dus Xandor als we eens een dagje niks te melden hebben hoef je niet in de stress te schieten hoor.

8 gedachten over “Niet binnen.

 1. Hihi,zit Xandor zo snel in de tress?Hij heeft zelf ook niet iedere dag wat te melden,dus hij moet niet zeuren.Hij is wel een kanjer,he!

  Maar wij mogen ook heel vaak niet binnen.Iedere donderdag en maadag moeten we een poos buiten zitten.Dan gaat ons rouwtje het huis schoonmaken.Maar wij gaan graag naar buiten dan.Stel je eens voor dat we haar zouden moeten gaan helpen 😮
  Het was lekker warm vandaag in het zonnetje,he!
  Heerlijk om bij in slaap te sukkelen op een onbewaakt moment!

  Fijne avond

 2. Hee Rontu het klinkt best zielig inderdaad maar als het zonnetje schijnt is het wel fijn buiten. O ja het verhaal van poetsen kennen wij ook dan moeten wij ook naar buiten want ik (Simba) vecht altijd met dat stofding op stroom dat herrie maakt en Ziggy probeert altijd de poetsdoeken van vrouwtje af te pakken.

  Nou we zijn benieuwd naar zaterdag wat de uitslag zal zijn, wij moeten op wedstrijd dus zien we de uitslag `s avonds wel.

  Lebber van mij en Ziggy.

 3. Jaha meteen even kijken natuurlijk op jullie weblog na de gezellige avond. We hebben weer genoten van Keiko en Rontu, blijven toch de gaafste honden die ik ken, en dan heb ik meteen het gevoel dat wil ik ook maar gelukkig kunnen we altijd bij jullie komen spelen met de 2

 4. Jeutje… nu ben ik ineuns wereldberoemd in weblogland! 😀

  😉 maar bedankt hoor dat ik niet zolang hoef te wachten al kom ik wel weer verdraaid laat langs he… Ik dacht dat er vast niks te beleven zou zijn hier maar baasje heeft er toch nog werk van gemaakt!
  😀 leuk!

  Lekker wiekent! Geniet van ’t mooie weurtje!
  -X- andor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.