Weg, weg en weg.

Vanaf donderdag morgen is het niet al te leuk hier, of baasje en vrouwtje waren werken of ze waren weg.
Voor hun waren het allemaal leuke dingen, uit eten omdat er iemand jarig was en een bezoekje brengen aan mensen die na bijna anderhalf jaar fietsen over de wereld weer thuis kwamen.
Maar voor ons was het minder, gisteren zijn we wel mee geweest naar de vader en moeder van het baasje maar daarna moesten we in de auto blijven zitten, maar die twee fietsers zijn wel even komen kroelen hoor.
Ik (Keiko) herkende ze nog en ik (Rontu) had ze nog nooit gezien, maar toch heb ik ze een kroelbeurt gegeven, dat hadden ze verdiend na zo’n prestatie.

Nu gaan baasje en vrouwtje zometeen weer weg, weer een feestje en denk nu niet dat ze vandaag wat met ons gedaan hebben, nee, er moest gepoetst worden en de koffers moetsen gepakt.
Dus weer hebben wij ons zelf moeten vermaken, slapen dus en af en toe even bij hun kijken wat ze aan het doen waren.

Morgen gaan we naar een hondenshow in Rotterdam, misschien laten we morgen nog wel weten wat we op die show gedaan hebben en anders moeten jullie even op de uitslag wachten tot we terug zijn van vakantie.
Als baasje een goede bui heeft is dat over twee weken en anders moeten jullie op ons wachten, maar dat duurt drie weken (wij blijven namelijk samen met het vrouwtje een weekje langer weg).

21 gedachten over “Weg, weg en weg.

  1. Weer een hondenshow! Niet naast je pootjes gaan lopen van weer een boel complimentjes, he! Verder een hele fijne vakantie namens ons alllemaal gewenst! En waarschijnlijk krijg je daar weer vollop aandacht. Wandeling op wandeling! Veel plezier!

  2. Hoi Keiko en Rontu,

    Tja waarschijnlijk lezen jullie dit pas over drie weken maar toch wil even wat balffen hoor.
    Ik hoorde van Ziggy en vrouwtje dat Rontu vandaag op de show in Rotterdam eerste is geworden in de jeugdklasse. GEFELICITEERD te gekke uitslag zeg. En nu lekker onderweg naar jullie vakantieberg in Duitsland. FIJNE VAKANTIE wij zijn wel een beetje jaloers op jullie hoor hahaha.

    Poot van Simba en Ziggy en groetjes van vrouwtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.