Slapen.

Ben je net zelf op de bank in slaap gevallen, wordt je wakker ben je twee hondjes kwijt.
Rara waar zouden die zijn?
Ik naar boven en vraag aan Remko of die twee bij hem zijn, nee dus.
Nou dan toch maar eens op de slaapkamer kijken, licht aan en ja hoor, daar waren ze dus.

Rontu, lag echt als een dametje in het grote mensenbed, maar keek me wel aan met de blik in haar oogjes van vrouwtje je maakt me wakker hoor.

En dan keiko, die kon me wel wat doen ze keek me dan ook aan met een blik in haar ogen van hoe durf je me te storen vrouwtje, ik was al helemaal in dromeland en wij hebben jou toch ook niet wakker gemaakt toen jij zo lekker lag te slapen.

Ach, ze liggen nu nog even op het grote mensenbed te stoeien, ze zijn dus weer helemaal wakker maar ze gaan zo weer naar beneden hoor, om te slapen in hun eiegen huisjes.
Wetrusten hondjes en tot morgen!

10 gedachten over “Slapen.

  1. Hihi,het zijn wel stiekemerds,he!
    Ik zette vanmorgen een mand met vuil was goed hier in de kamer,Shinto was er niet meer bij weg te slaan.Ze vinden baasjes geurtjes toch wel ereg fijn.En op bed ligge ze dan natuurlijk helemaal lekker,want daar zit erg veel reuk aan van de baasjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.