Gewonnen.

Met alleen het vrouwtje naar school, dat was lang geleden.
Maar na dat getreuzel van haar gisteren waren we toch netjes op tijd in de klas.
Zelfs Rontu luisterde deze keer en ze is maaar drie keer bij Floyd en Glenn op bezoek gegaan.
Dat zijn de hondjes van de meneer en juf van de klas en die zitten als ze erbij zijn achter het gaas en Rontu rent dan er op af en vliegt door het gaas bij hun in hun hokje.
Ook met mij en het vrouwtje ging het goed, het is al lang geleden dat het vrouwtje met mij heeft gelopen op school, maar het ging leuk.
Ik ben maar èèn keer de tunnel in gerend zonder dat het mocht, knap hè van het vrouwtje en mij natuurlijk.

Vandaag was het weer eens poetsdag voor het vrouwtje, na al dat warme weer werd het wel weer eens tijd om het huis goed te poetsen en niet zomaar even tussen door.
Ondertussen hebben Rontu en ik lekker in de tuin gespeeld, met het stekelvarken.
Dat is een piepbeest (zonder piep, dat sloop ik er meteen uit als er zoiets in huis komt) en het was een kunst om dat zolang mogelijk vast te houden.
Ik had het als eerste vast en ook als laatste, Rontu probeerde het wel af te pakken maar daar kreeg ze vandaag niet de kans voor.
En je ziet het, ik heb gewonnen, het beest ligt naast mij en Rontu die valt in slaap.

Verder hebben we ons vandaag rustig gehouden en net hebben we nog even een rondje door het bos gelopen.Nou ja; baasje en vrouwtje lopen en wij rennen, we hadden na deze luie dag nog genoeg energie over.En nu, nu liggen we weer te luieren en straks gaan we weer ons huuisje in omte slapen.Zelfs die hebben vandaag een grote poetsbeurt gehad, ze zijn helemaal uitgesopt en de kleedjes zijn gewassen, dus wij hebben een heel schoon huisje met een heerlijk geurtje om in te slapen.

5 gedachten over “Gewonnen.

 1. Hee Keiko en Rontu,

  Zo te lezen gaat met jullie alles nog steeds goed. Ons vrouwtje heeft nu ook weer puf om te poetsen en ze heeft vandaag alles gesnoeit in de tuin,ik (Ziggy) heb ook een beetje meegeholpen, maar dat hoefde toch niet van het vrouwtje omdat ik niet weet wat plantjes zijn en wat onkruid is. Zaterdag gaan we weer proberen of we punten en u-tjes kunnen halen in Culemborg. Wanneer gaan jullie weer op wedstrijd dan kunnen wij een keer komen kijken.

  Poot van Simba en Ziggy 😉

 2. Keiko wil jij ook al alles voor jezelf houden?Djarno doet dat ook altijd.Is niet leuk hoor.Samen is veel leuker.En je moet de piepjes ook laten zitten.Is veel leuker.
  Moeten jullie ook altijd naar buiten als vrouwtje gaat poetsen.Wij ook.Maar als het zo warm is vinden we dat niet zo fijn.Maar dan zegt ze tegen ons dat we dan maar niet zoveel haren moeten verliesen.Maar daar kunnen wij toch niks aan doen?
  We eten al extra zalmolie meer kunnen we ook niet doen.

  Pootje Djarno en Shinto

 3. Jullie schrijven hier:en straks gaan we weer ons huisje in om te slapen.
  Dat huisje bedoelde ik eigenlijk.

  Maar wel leuk om jullie andere huisje ook eens te zien.Wij hadden al eerder aan jullie gevraagd of jullie dat ook verhuren.Maar we weten het nog steeds niet.Zal wel een nee zijn.
  Heerlijk zo’n prive huisje!! 😛
  Maar waar slapen jullie nu in,wat is dat voor een huisje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.