Genieten.

Gisteren was er eigenlijk niet veel te vertellen, dus is dat ook niet gebeurd.
Natuurlijk hebben Rontu en ik wel erg van het zonnetje genoten, maar dat was dan ook eigenlijk wel het enige wat we gedaan hebben.

Vandaag heb ik voor extra werk gezorgd, zowel voor het baasje als voor het vrouwtje, sorry hoor!
Rontu en ik mogen wel eens een uurtje bij baasje of vrouwtje op het mensenbed liggen en vanmorgen mocht dat dus ook.
Alleen toen baasje weer wakker werd (het vrouwtje was al werken) had ik overgegeven.
Heel het dekbed zat onder en die moest dus gelijk de wasmachine in.
Baasje had er al voor gezorgd dat het dekbed gewassen was voor het vrouwtje weer thuis kwam en die hoefde toen alleen de hoes nog maar te wassen en weg was de rotzooi (toch aardig van het baasje hรƒยจ).
Ik ben eigenlijk helemaal niet ziek geweest, dus waar ik last van had ik weet het niet.

Verder hebben Rontu en ik vanmiddag weer in de tuin gespeeld.Nou ja, ik geniet van mijn rust en Rontu loopt vanalles uit de hoek te zoeken.Kuilen graven is toch wel Rontu’s favorieten bezigheid, maar als vrouwtje dan “foei” roept komt ze snel naast mij liggen.Met andere woorden ik ben niet de gene hoor die de kuilen graaft ik ben toch een lief hondje.Maar als vrouwtje haar dan verteld dat ze zeker weet dat ze het wel was kijk ik de andere kant op (ik hoef toch niet alles aan te horen het is toch niet tegen mij), maar Rontu doet dat dan ook terwijl het wel voor haar oortjes bedoeld is.Ja, mijn zusje is en blijft een geval appart.

Zo meteen komt de kapper weer en Nancy komt dan natuurlijk ook.
Baasje is weg, dus het wordt weer een heuze vrouwenavond en daar heb ik nu al zin in.
Dus vrouwen kom maar op ik wil gekroeld worden.

6 gedachten over “Genieten.

  1. OOOO zusje ik kan ook niet geloven hoor dat jij dat doet,we zijn toch de engeltjes van Joshi!!
    En kuilen graven wat is datttttt?? ๐Ÿ˜‰

  2. Beterschap Keiko.
    Rontu, je hebt groot gelijk, als je betrapt wordt snel naast Rontu liggen en de onschuld zelve spelen, gelijk heb je. ๐Ÿ˜‰
    Keiko, jou geef ik weer groot gelijk dat je de andere kant opkijkt, ik zou ook niet alles willen horen. ๐Ÿ˜‰
    was ’t gezellig gisteravond?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.