Wie o wie?

Wie o wie heeft vanmorgen zijn bektekening achter gelaten?

Een ding is zeker, de dader pakt alleen dingen die niet op hun plaats liggen.Het was een computerblad dat gisterenavond op de bank was achtergebleven dat het nu zonder een hoekje moet doen.De dader had ook een papiertje dat uit de krantebak was geschoven in een aantal stukjes gescheurd.

Wat wel erg toevallig was was dat het vrouwtje al aan het werk was, die had dus al gedag gezegd en de hondjes waren toen bij baasje op bed (mag wel eens een uurtje!)
Het baasje de hondjes even alleen beneden had gelaten toen hij zijn ontbijt achter de kiezen had en zich moest gaan aankleden.
Toen hij terug kwam trof hij dit aan.
Wie o wie is de dader?

Moeten we vanavond alletwee de hondjes in hun huisje doen, want wij gaan lekker ergens eten (een bedankje, bedankt hoor) en als we dan thuis komen willen we dit toch niet weer aan terffen.
Of toch niet en laten we ze vrij rond lopen, hebben we alles opgeruimd en zeggen we op de goede manier gedag, en hopen dat het goed gaat.
Wat doen we?
Ik (het vrouwtje) ga voor het laatste, want als wij plezier hebben mogen de hondjes dat toch ook en dit soort gedrag vertoont de dader allleen maar als er niet op een fatsoenlijke manier gedag word gezegd, he baasje.
En dat onfatsoenlijk gedag zeggen is nu voor de derde keer gebeurd en dat in al die tijd dat de dader hier in huis woont.

9 gedachten over “Wie o wie?

 1. Hebben wij een telepatische verbinding of zo?
  Maar ik moet nu wel af en toe in een gesloten bench verblijven als ik alleen ben.Stom he! πŸ˜€

 2. He rontu zijn wij telepatisch of zo?
  Of was jij niet de dader.
  Bij mij was het ook mijn schuld niet hoor.want vrouwtje had het gewoon niet opgeruimd.
  Groetjes

 3. Misschien kan je ook gewoon tegen Remko zeggen:”Ruim je rotzooi eens een keer op!” Deze web-log leest hij toch bijna nooit!
  Prettig weekend nog!

 4. Heeft 1 van jullie dat gedaan?Ik geloof er niks van.Is er niemand anders in huis geweest vannacht?Als onze baasjes slapen gaan leggen ze de hele bank vol tijdschriften.Maar niet om kapot te bijten,maar dan gaan wij niet op de bank liggen.

  Poot Djarno en Shinto

 5. Voor iedereen die het wil weten, natuurlijk was ik de dader en er zijn zeer zeker geen andere daders in huis geweest, want Keiko en ik zouden dan wel iets hebben laten horen.

  Maar eigenlijk is het nog steeds baasjes schuld, moet hij alles maar gewooon opruimen, op dat papiertje uit de krantebak na dan, dat was er gewoon uit gewaaid.

 6. Toevallig lees ik de weblog nu wel….denk dat ik hem ook maar eens wat vaker ga lezen.

  Zo te zien staat er soms nog wel eens wat goede tips in πŸ˜‰

 7. Maar baasjes snappen jullie het dan niet, ik moest toch even wat gegevens opslaan over deze weblog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.