Lang geleden.

Vanmorgen ben ik eerst met Rontu naar school gegaan, wat was de wereld klein om ons heen zeg.
Op school heeft ze tijdens de les een bezoekje gebracht aan Glenn en Floyd (een hond van de leraar en een van de lerares), ze kroop gewoon door het net heen waarachter die honden zaten, dus je raad het al het was gezellig.

Vanmiddag zijn we weer eens met z’n drietjes naar het bos gegaan, dat was al zo lang geleden.
Toen de hondjes van onze fokker er waren zijn we al niet gegaan (onze honden los en die van de fokker niet vonden we niet eerlijk) en daarna was Rontu loops en dan ga ik ook liever niet naar het bos.
Maar afgelopen woensdag was de laatste dag dat die kleine bloed verloor en ik vond het dan nu weer wel eens tijd worden om naar het bos te gaan.
Keiko wist al wat er ging gebeuren toen ik haar extra halsband aan deed, ze zat dan ook in de auto de hele tijd te piepen.

In het bos gekomen was het feest voor Keiko en Rontu, eerst ging Keiko los en kreeg het comando vrij en weg was ze als een raket het bos in, daarna mocht Rontu los en kreeg ook het comnando vrij, zij was een spoorzoeker (Keiko, waar ben jij).
Na een minut of drie hoorde ik een harde plons en ik had zoiets van ik zal eens kijken wie dat was, de fluit in mijn mond, fluiten, en ja hoor het waren Keiko en Rontu die wel erg nat waren geworden.
Alleen hun hoofdjes waren nog droog, maar een ding was zeker ze hadden veel plezier in het bos.
Slootje springen, Rontu aan het jagen op keiko, tikkertje spelen, netjes bij het vrouwtje volgen als er netjes aangekleede vrouwtjes voorbij kwamen (ze kregen een compliment van die vrouwtjes dat ze het zo netjes deden), over omver gevallen bomen springen (dikke boomstammen dan wel anders is het te gemakkelijk) en komen als ze gefloten werden en dan het snoepje als beloning.

Thuis gekomen mochten (moesten) ze de tuin in om op te drogen en schoon te worden en nu liggen ze bewusteloos, ze zijn omvergevallen van de stank van dat vieze water (ze stinken enorm dus).

Morgen is het Pasen, iedereen veel plezier met wat je ook gaat doen, Paaseieren zoeken, een boswandeling of gewoon een gezellige dag met vrienden of bekenden.

En Rontu dan weet je ook weer wat dat in houd.

7 gedachten over “Lang geleden.

  1. Keiko en Rontu, als ze iets zeggen over jullie stank……..eieren stinken ook en die horen er ook bij met pasen. 😉 HAHAHAHA 😀 Prettige paasdagen van ons allemaal.

  2. Wat is dat toch met die hondjes? Onze golden retriever vind het ook zo heerlijk om in de stinksloot te springen en dan het liefst nog even een modderpoeltje erachteraan pakken ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.