Knokpartij.

Keiko en ik hebben gisteren onze eerste echte knokpartij gehad.
Het ging natuurlijk om een stukje snoep, ik kreeg in eerste instantie twee kleine stukjes en Keiko een groot stuk maar wat deed die nou ze legde haar snoep weg en pakte een stukje van mij, opzich niks mis mee.
Maar toen, ik had zo iets van jij een stukje van mij, ik een stukje van jou grote stuk, maar toen kwam Keiko heel hard achter mij aan gelopen en zo rende wij een hele tijd door de tuin.
Tot Keiko mij te pakken kreeg, ik heb nu een kras net naast mijn oog, het vrouwtje is maar tussen ons gekomen (we kregen er van langs met een tijdschrift), want ze vond echt dat we wel erge ruzie hadden en daar houd ze niet van.

Ach even later was het allemaal weer goed en lagen we elkaar weer kusjes te geven en liepen we weer tikkertje te spelen in de tuin.
Keiko; je moet niet zo hard rennen ik kan je af en toe niet bij houden.

O ja, Ilone bedankt voor de brokjes die je aan ons vrouwtje hebt mee gegeven (gisteren avond bij ringtraining), stel je voor dat wij geen eten meer zouden hebben, ze betaalt ze morgen wel, zei ze daarstraks.

Vandaag heb ik het vrouwtje bijna niet gezien, gelukkig was het baasje thuis aan het werk, zodat Keiko en ik niet heel de dag in ons huisje hoefde te zitten.
Vanmiddag moest dat wel, baasje en vrouwtje moesten naar een meneer die hun ging helpen aan centjes voor het huisje in Duitsland, en weet je ze krijgen ze, dus nu word het aftellen voor we daar naar toe kunnen en dan in ons eigen huisjes in ons nieuwe grote huis kunnen.
Keiko en ik zijn ook erg benieuwd hoe dat grote huis er uit ziet, want ook wij weten het niet, want we mochten toen niet mee naar toe om te kijken en te snuffelen.
En vanavond is het vrouwtje ook niet thuis, ze heeft haar laatste les van de cursus KK2, zoals ik zaterdag mijn laatste les heb van Combi 1.

Vrouwtje voor vanavond weltrusten en Keiko en ik vermaken ons wel met het baasje.

6 gedachten over “Knokpartij.

  1. He meiden, wat is dat nou, ruzie!
    Dus meiden onderelkaar kunnen dus ook ruzie maken,maar goed dat vrouwtje er tussen kwam,anders staat dat zo raar in Goes op de show,of gaan jullie niet?
    Groetjes en geen ruzie meer maken hoor! 😀

  2. Ruzie komt in de beste gezinnen wel eens voor. Maar niet te vaak doen hoor! Al is het goedmaken na een ruzietje ook wel weer leuk natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.