Gezichtsbedrog of niet?

Gisteren ben ik naar school geweest en weet je wat daar gebeurde?

Ik was op een gegeven moment aan het lopen (een rondje behendigheid) en had me voor genomen om niet door de slurf te gaan, dus op het moment dat ik dat zeil tegen mijn hoofd voelde draaide ik om en terug de slurf uit.
Dat ging twee keer goed maar toch kreeg ik van het vrouwtje weer het comando oer weer door te gaan en toen…., ja toen gebeurde het.
De leraar ging toen ik in de slurf zat er gelijk tegen aan zitten zodat ik niet meer langs de verkeerde kant naar buiten kon komen, nou dan maar langs de goede kant eruit.
Maar eigenlijk was ik het daar niet mee eens en dat heb ik hem dan ook laten weten.
Iedereen die het zag moest er erg om lachen, een echte Keiko blik noemde ze het.
Ik keek de leraar dan ook wel erg vuil en arrogant aan met in mijn ogen de boodschap; jij kunt dan wel de roedelleider zijn maar dit is de eerste en laatste keer dat je me dit flikt, want anders ben je het haasje, want ik ben de alfateef en ik trek me niets van je aan.

Het baasje en het vrouwtje hebben het er heel de avond nog over gehad en volgens mij hebben ze er ook nog over gedroomd.
Ach ja, ik ben en blijf een echte alfateef en dat maak ik aan iedereen duidelijk, maar wel op een goede manier, mijn ogen zeggen vaak al genoeg, want waarom zou ik mezelf druk maken!

Verder hebben we net weer in de tuin gespeeld en moeten we zo meteen alleen thuis blijven, het baasje en vrouwtje gaan met opa en oma uit eten en we mogen een keer niet mee.
Maar ze hebben het verdiend, opa en oma dan, want die hadden tenslotte toen het baasje en vrouwtje op vakantie waren goed op ons gepast en onder het mom van beter laat dan nooit gaan ze nu gezellig weg.
Opa, oma, baasje en vrouwtje eet smakelijk voor straks.

8 gedachten over “Gezichtsbedrog of niet?

  1. Ik(Tama) kan ook van die blikken geven,en als ze even niet kijken dan steek ik nog net niet mijn middelvinger van mijn pootje op! Ja we moeten toch laten merken dat we het er niet mee eens zijn,dus ga zo door Keiko. πŸ˜‰ πŸ˜€

  2. He baasje van Keiko, ik wil die blik wel eens zien kan u er geen foto van maken?
    Keiko,goed zo meid! niets laten dwingen. πŸ˜›

  3. Fotoliefhebbers; als ons fototoestel gemaakt is zal ik er ooit een foto van maken, maar je moet dan ook wel erg snel zijn en dus altijd dat ding in je handen hebben en dat gaat natuurlijk moeilijk worden, maar ik ga het proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.