Een “beker”

Gisteren avond had ik het vrouwtje helemaal voor mijn eigen alleen, ze was toch maar niet mee gegaan naar de hondenschool, al hadden Keiko en het baasje een wedstrijdje.
Lekker nog wat leren voor het herexamen rassekennis en nog wat aan rommelen in huis en daarna vroeg naar bed was haar idee.

Maar toen baasje en Keiko weer thuis kwamen had ze er eigenlijk spijt van dat ze toch niet mee gegaan was, het was namelijk erg goed gegaan.
De kaas heeft niet helemaal geholpen, want Keiko zag de eerste wedstrijdronde de tunnel en weg was ze, ach ja die tunnel is ook haar favoriette onderdeel en wat moet je dan met een stukje kaas.
Dus kwam er een diskwatifikatie achter hun naam te staan.

Maar de andere twee wedstrijdrondjes gingen wel goed en dat werd dan ook beloond met de eerste plaats en daarbij hoorde een mooie een “beker”, die bestond uit een berg snoepjes en een speeltje.
Keiko; goed dat je dat gewonnen hebt en ik vind je heel lief dus als je gaat snoepen van die snoepjes denk dan ook aan mij.

Verder ga ik vandaag het vrouwtje helpen met het huishouden te doen, als ze de ramen gaat zemen pak ik de zeem wel, bij het stofzuigen ga ik wel vechten met die stofzuigerstang, met boodschappen opruimen moet Keiko maar de keukenrollen naar binnen brengen en bij het eten koken ga ik in de buurt staan, stel je voor dat er wat valt en vrouwtje valt er over.

Tot de volgende keer, ik ga gauw beginnen met mijn huishoudelijke klusjes!

6 gedachten over “Een “beker”

  1. Hallo,

    Gefeliciteerd met de gave uitslag van de wedstrijd. Waren de kaasje toch wel lekker. Wel lief dat jullie het vrouwtje vandaag gaan meehelpen. Hopelijk is het fototoestel snel gemaakt dan kunnen we weer foto`s kijken.

    Pootjes van Simba en Ziggy.

  2. Gefeliciteerd! En voor vandaag; Lekker opruimen!
    Het is mooi weer om de ramen te zemen, gordijnen te wassen en misschien daarna lekker een borstelbeurt?

  3. Goed gedaan, hoor Keiko. En nu lekker ramen zemen, stofzuigen enz. enz. En als jullie klaar zijn en het is allemaal goed gegaan, mogen jullie hier langskomen voor nog een rondje. Maken we er een wedstrijdje van, waar gaat het sneller, thuis of hier? Is dat niet leuk? ( Voor mij in ieder geval wel, HAHAHA πŸ˜€ )

  4. Goed zo Keiko, gefeliciteerd en ook natuurlijk het baasje. Heerlijk he meiden hebben jullie ook de voorjaarskolder, lekker poetsen dan maar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.