Een minder leuke dag.

Wij zijn vandaag echt heel de dag alleen geweest.
Het vrouwtje is tussen de middag wel even thuis geweest om ons uit te laten en eten te geven maar was toen (het baasje ook thuis kwam) gelijk weer weg.
Waarom denken jullie, nou het zit zo.
Al een paar weken wisten het baasje en vrouwtje dat het erg slecht ging met opoe en vanmorgen (op het werk van het vrouwtje) kwam dan ook het telefoontje waar ze al een tijdje op aan het wachten was met de minder leuke mededeling van oma dat opoe er niet meer is.
Wij vonden het in ieder geval een hele lieve opoe die heel lekker met ons deed kroelen en aan mij (Keiko) heeft ze ook wel eens geprobeerd om menseneten te geven, jammer genoeg was het vrouwtje altijd in de buurt om dat te voorkomen.
Wij konden het dan ook best begrijpen dat vrouwtje en het baasje opa en oma en de rest van de bekende wilde helpen met het regelen van de laatste dingen om op een mooie manier afscheid van opoe te nemen, daar om dus waren wij een hele dag alleen.

Nu even over de foto van gisteren.
Er waren er een paar die het goed hadden, maar ook waren er een paar die het fout hadden.
Moise, Nancy, Myra, Ilone en Ine en Tama en Miko, jullie hadden het goed, en de rest had het dus fout.
Khoda; jij moet je het meest schamen, je ziet toch wel dat het je eigen zus niet is, kijk eens goed in de spiegel zeg!
Juliette; je moeten eens goed op de foto’s kijken waar wij ons eigen op voorstellen, dan zie je de verschillende neusjes van ons, spits of rond.
En Quinty; sorry verkeerd gegokt.
Maar misschien is het een schrale troost voor de mensen die het fout hadden, ons baasje had het ook fout, dom van hem he!

Tot morgen en dan hopelijk een iets leukere dag met vrouwtje in ieder geval iets meer thuis (nu gaat ze ook al weer naar school), want na een dag in onze huisjes hebben we die weer wel even gezien.

8 gedachten over “Een minder leuke dag.

 1. Gecondoleerd met het verlies van opoe. Ook al wisten jullie dat het er een beetje aan zat te komen, iemand moeten missen valt altijd zwaar. Heel veel sterkte gewenst!

 2. Gecondoleerd met jullie opoe,troost je ook de meiden?
  Sorry hoor over mijn vergissing,ik vind mijn zusje gewoon een lekker stuk.
  Maar keiko ook wel hoor.
  😉

 3. Toch had Khoda wel een beetje gelijk met het familieneusje.
  Keiko is een halfzus van Joshi, Khoda’s moeder. Keiko is dus de tante van Khoda. 😉 Dit even voor de statistieken. HAHAHAHAHA Hij kon dus niet fout zijn. 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.