Nog iets vreemds.

Wat ik nu toch weer allemaal hoor, allemaal knallen en geknetter.
Wie kan mij uitleggen wat dit nu weer is?

Keiko gaat als het knetterd naar de lucht zitten kijken, maar ik snap er allemaal niks van.
Gebeuren er in mijn leven nou echt iedere keer van die rare dingen of gaat het ooit ophouden?

3 gedachten over “Nog iets vreemds.

 1. Nou Rontu, ik Miko kan je ook e.e.a vertellen.
  Wij zijn afgelopen avond gaan wandelen met Nero, die grote hond, staat ook op de weblog, maar opeens werd er iets in de lucht geschoten….zoeffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff..Tama was al alert.
  Een hoop rood licht en er kwam een balletje naar beneden heel de boulevard was verlicht, ik had er niet zoveel aandacht voor maar Tama was van slag, ze zat gelukkig vast anders had ik ze denk ik moeten halen.
  Mijn baasjes geven uiteraard geen aandacht er aan, ik geef er nog niet om..
  Tama die was echt niet blij, gelukkig waren we al op de weg terug..
  En uhu jullie hebben sneeuw gehad wat is dat????????..Daar heb ik nog nooit van gehoord sterker nog ik heb het nog nooit gezien..of moet ik die zin omdraaien..hihihihhihihii…nog nooit gezien, nog nooit van gehoord..dompie 😉
  he allemaal sterkte met de jaarswisseling..en tot volgend jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.