Helemaal alleen.

Gisteren zijn wij bijna heel de dag alleen geweest.
Baasje naar het werk en vrouwtje op tijd vertrokken naar de kerstmarkt in Dortmund, dus dan zijn wij de hele dag alleen thuis en in ons huis.
Alleen ik (Keiko) ben ’s avonds met het baasje naar school geweest maar toen moest ik (rontu) weer alleen thuis blijven, zielig toch!

Baasje kreeg op school te horen dat er volgende week een wedstrijd is tussen de twee groepen die behendigheid doen en die duurt maar liefts twee uur, dat wordt weer laat naar bed toe.

Vrouwtje was net iets eerder thuis dan baasje met mij (Keiko) en ze had zelfs niets voor ons mee gebracht, maar ondanks dat waren we toch blij dat ze er weer was.
Voor hetzelfde geld was ze door gereden naar haar vakantieadres en voorlopig niet naar huis gekomen en dan hadden we nog meer dagen alleen gezeten.

2 gedachten over “Helemaal alleen.

  1. zodan gelukkig dat ze wel weer thuis is gekomen hoor,en gemeen he dat je dan alleen thuis moet blijven 😉 oohh en volgende week wordt het dus spannend nou ik ben heel benieuwd

  2. Ik wist wel dat jullie vrouwtje gewoon weer thuis zou komen. Ze blijft niet zomaar weg, zonder dat met jullie te bespreken. Ze zou jullie veel te veel missen! Jullie willen toch gewoon mee, als er een vakantie in het verschiet is?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.