Mijn vakantie is nu ook voorbij.

Vanmorgen moest ik weer in de auto van het baasje mee en het vrouwtje zat achter het stuur, we gingen op weg naar mijn school.
Daar aangekomen was het vrouwtje helemaal blij, ik had niet overgegeven in de auto en dat was voor het eerst in deze auto (zou ik er overheen zijn?).

Het vrouwtje was al heel lang niet met mij naar school geweest (werken en werken) dus was het weer erg wennen voor haar, maar ook voor mij want dit was de eerste keer dat ik vakantie had gehad en misschien was ik alles wel vergeten.
Maar niets was minder waar, het leek wel of de andere hondjes niets meer hadden bijgeleerd en ik moest nog steeds alles voor doen, raar toch als je er zo lang uit hebt gelegen.

Nu is het vrouwtje weer vanallerlei spulletjes aan het verzamelen, want wij gaan een nachtje bij opa en oma logeren, het baasje en vrouwtje gaan namelijk zelf ook een nachtje ergens anders slapen.
Ik hoop dat ze veel plezier hebben en Keiko en ik worden bij opa en oma vast en zeker verwend, dus wij vermaken ons wel.

2 gedachten over “Mijn vakantie is nu ook voorbij.

  1. Nou veel plezier met jullie slaapuitje,ik heb ook wel is bij opa en oma geslapen,vond ik aan de ene kant wel gezellig maar ik miste mijn baasjes toen ook wel hoor!
    Voor jullie baasjes ook veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.