Weer thuis.

Sorry hoor!
Mmaar gisteren waren we te laat terug om daarna nog eens iets te schrijven, dus nu hier een korte impressie van onze vakantie en de daarbij behoorende foto’s.

Samen een flinke wandeling maken van een kilometer of 10, dat hebben we niet 1 keer gedaan maar bijna iedere dag, we zijn daar nu ook eens een keer voor naar andere dorpjes in de buurt gegaan.Mensen die wel eens met ons zijn mee geweest weten dat Keiko en ik dan ’s morgens dan al een wandeling er op hebben zitten van huis naar de bakker en terug, want er gaat toch niets boven verse broodjes bij het ontbijt.Hier waren we bij een meertje waar baasje ’s morgens met de huisbaas (Udo) de auto had neergezet en die wij toen weer te voet moesten gaan halen.Udo vond het trouwens super dat we nu twee hondjes hadden en ja hoor we hoefde weer de rekening niet te betalen, dus ook meteen de uitslag van de poll.Na zo’n lande wandeling was het eerst lekker eten op het balkon om daarna te gaan leren.De hondjes hadden dan ook zo hun bezigheden, Keiko hield iedereen en alles in de gaten die langs ons balkon kwamen (mensen, paarden en ook onze overburen de koeien) en Rontu ging gewoon zonnen.Ook hebben we nog andere dingen gedaan.Hier waren we op een ballonfeest waar heel veel luchtballonnen de lucht in gingen en waar ook een kermis bij was.Verder zijn we met z’n alle in een stoeltjes lift naar boven op de berg gegaan om hem daarna weer af te lopen.Mini golf was ook erg leuk, ach en winkelen hoort er ook een keertje bij.

Maar met een jong hondje er bij is toch alles wat anders, je mag er namelijk niet zo lang mee lopen.
In het begin droegen we ze dan ook gewoon als ze moe geworden was en wij geen zin hadden om weer te stoppen met wandelen maar op een gegeven moment zijn we ze in de rugzak gaan dragen, terwijl Keiko gewoon haar pootjes moest gebruiken en wij natuurlijk ook onze benen.

Al met al was het weer een geslaagde vakantie waarin we weer regelmatig zijn gaan uit eten en dan werden de hondjes ook verwend daar Monica (de vrouw van de huisbaas, hun hebben ook een cafe/restaurant), lekkere stukjes vlees en varkensoortjes waren de normaalste zaak van de wereld voor hun.

Ach en gisteren ook nog een bezoekje gebracht aan Ursula en de rest van haar gezin, daar horen ook haar 3 Shiba hondjes bij en dat was ook weer erg gezellig.
Dus als je het goed bekijkt, volgend jaar weer zo’n vakantie!

2 gedachten over “Weer thuis.

  1. Lijkt me een erg leuke vakantie daar in Duitsland. Jammer dat het weer voorbij is, maar weer een leuke herinnering erbij. Vooral ook weer een hoop mooie foto’s. Complimenten voor de foto met de ballonnen op de achtergrond. Wie heeft die geschoten?
    Toch fijn dat jullie weer terug zijn. Hopelijk tot snel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.