Feest in Duitsland

Hallo allemaal

Vrouwtje en baasje hebben in het dorp een internet-cafe gevonden, gewoon tegenover de supermarkt, en dan nu toch eindelijk een berichtje van ons allemaal (we hebben toch ook vakantie!).

We hebben allemaal al leuke dingen gedaan, zoals veel wandelen en we zijn zelfs met een “stoeltjes lift” naar boven op de berg gegaan.
Dat was echt wel spannend maar ook heel erg mooi, Rontu en ik konden erg goed van het uitzicht genietten, we zaten namelijk bij het baasje en vrouwtje op schoot.
Daar op die berg waren heel veel mensen en ook vele muziekmakers enz.
Ook was er veel te drinken en te eten, dus was dat een gezellig uitstapje.

Verder is het ook weer gezellig om in het cafe te zijn, waar we erg verwend worden (varkensoren en stierendingen).
Die mensen die de baas zijn in dat cafe zijn ook de eigenaren van ons vakantie huisje en ze vinden het erg leuk dat Rontu er bij is, ze schrokken alleen wel even toen ze nog zo’n Shiba hondje zagen binnenkomen, maar het was goed en we mochten gewoon het huisje in.

Vandaag hebben we trouwens feest, want ik ben jarig, ik ben nu precies 3 jaar en er waren net zoals eerdere jaren slingers en ballonnen.
En toen ik uit mijn huisje kwam (na een heerlijke nacht) lag er voor mijn huisje een kado’tje, een nieuw speeltje en een lekkere kluif.

Ach nu gaan we weer verder met vakantie vieren en misschien van de week nog wel een berichtje.
ps. we hebben heel mooi weer en we genietten voor jullie allemaal.

7 gedachten over “Feest in Duitsland

  1. Lieve Keiko, van harte gefeliciteerd met jouw derde verjaardag. Veel plezier nog daar in Duitsland! Groetjes van ons allemaal, ook aan Rontu en het baasje en vrouwtje!

  2. Keiko van harte gefeliciteerd met je verjaardag je mag vandaag alles doen wat je anders niet mag doe de groetjes aan Rontu en je vrouwtje en baasje. Anneke en Toon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.