Luieren met het baasje.

Het baasje had het vandaag getroffen, op een gegeven moment lag hij met twee beeldschone hondjes op de bank.

Eerst was Keiko bij hem gekropen om hem een “Shiba groet” te geven.
Voor wie niet weet wat dat is; ze leggen de bek om je arm heen en gaan dan met hun tong onder je arm door zitten rollen, het is een een zeer aandoenlijke groet alleen een beetje eng voor degene die niet weten wat er gaat gebeuren.

Even later kroop Rontu er ook bij om op haar manier te kroellen.Nou weet zij nog niet hoe je iets lief doet dus gaat dat erg wild.Ze springt dan over heel je lijf en geeft over heel je gezicht een lik met haar tong en aait met haar pootjes.Maar na die kroelpartijtjes zijn ze lekker tegen het baasje aangekropen om daar een uurtje knus mee op de bank te liggen.

Verder hebben we vandaag twee teken gevangen bij Keiko uit haar lijf.
Het is zo mooi, Keiko geeft namelijk zelf aan dat ze “een beestje” heeft.
Komt dan naar mij toe en springt op schoot en als ik haar dan beet pak, pak ik ook altijd gelijk in de teek en kan ik dus de tekentang gaan halen.
Na dat ik de teken had vewijderd hebben we bij alletwee de hondjes een algehele “beestjes”(een teek noemen we hier zo) controle gedaan.
De hondjes blijven dan heel rustig op hun rug liggen op het comando; beestjes kijken, en we kunnen ze dan ook helemaal goed betasten en om draaien op hun buik.
Tot we zeggen dat we klaar zijn, maar dan vliegen ze ook weer gelijk op en zijn weg.

5 gedachten over “Luieren met het baasje.

  1. Hallo,eerst zal ik me ff voorstellen,ik ben Nihontama Hime Del Cazadora Blanca,zeg maar Tama,ik heb jullie site van Ilone doorgekregen en af en toe dan kijk ik is wat jullie meemaken. Ik zie dat jullie net zo veel uithalen als wat ik dus ook doe,leuk is dat hé,alleen wat jullie vandaag hebben meegemaakt vind ik dus nog wel een beetje eng,ik had dus ook een beestje en dat was dus in mijn oksel,nou het baasje en het vrouwtje kwamen met die tekenpen aan en ik heb dus ff lekker mijn poot strak gehouden dat hun er lekker niet bij konden,maar dat vonden ze niet goed dus toen ging het baasje op de grond zitten en die hield mij heel stevig vast en het vrouwtje heeft toen dat beestje eruit gehaald,maar ik heb wel ff heel de buurt bij elkaar gegild en weet je wat:er kwam nog niemand mij helpen ook,das toch gek! Ik heb ze ook heel de avond niet meer aangekeken ook,ik kreeg dan wel een lekker snoepje die heb ik gehaald maar heb hem lekker buiten opgegeten. Maare ik heb ook goed nieuws,die puppies die er geboren zijn bij Ilone daarvan krijg ik er een zusje bij,welke het word weten de baasjes nog niet,ze gaan over 2 weekjes kijken en dan mag ik geen eens mee,jammer hoor. Maar over een aantal weken dan kan ik is kijken of ik er ook wel zo leuk vind,dan kan ik net als jullie saampjes veel meemaken met mijn kleine zusje. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.