Knap he?

Voor mensen die mij kennen is het geen nieuws dat ik overal te vinden ben waar eten is, de andere mensen weten dat nu ook.

Ook al krijg ik niks van mijn baasje en vrouwtje toch ben ik er voor het geval ze misschien toch iets willen geven.
Een tijdje geleden was het Keiko die zo mooi aan tafel zat bij het eten, maar vandaag was ik het, en geloof het of niet ik ben overal van af gebleven.
Ik moet zeggen dat ik dat heel knap vind van mezelf.

Verder zijn we vandaag met de auto naar Seppe geweest (baasje was iets vergeten) en daar hebben we naar de vliegtuigjes gekeken waar baasje in vliegt, wat maken die dingen een lawaai zeg!
Keiko was er al een keertje geweest en die geloofde het wel, maar voor mij was het best spannend, al die grootte dingen die de lucht in gaan.
We hebben daar ook nog een stuk gewandeld en dat vond ik toch eigenlijk best leuk, je raakt snel gewend aan dat lawaai en die grootte dingen die ze kistjes noemen.

Verder hebben we in de tuin gespeeld (vrouwtje was weer eens bezig met de was, maar nu al zo vast voor de vakantie) en die ging dus iedere keer naar zolder, dus moesten we ons zelf vermaken.
En we hebben van het zonnetje genoten, hopelijk kan dat nog heel lang want die is toch best lekker warm.
Wat een knap stel zo he!

4 gedachten over “Knap he?

  1. Als jullie interesse hebben, wij hebben nog twee kinderstoelen in de schuur staan. Volgens mij passen Keiko en Rontu daar prima in. Kunnen ze goed alles overzien.
    Verder wil ik jullie alvast een hele fijne vakantie wensen met mooi weer. Dan hebben wij hopelijk ook een klein beetje mooi weer. Ach, als het maar droog is toch? Geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.