Nooit meer naar opa.

Afgelopen nacht was het hier in huis erg raar. Wij lagen allemaal in bed en om 00.08 uur ging de telefoon, wat was dat schrikken voor ons zeg. Voor baasje en vrouwtje was dat anders, want eerlijk gezegt lagen die op de telefoon te wachten.

Aan de andere kant werd gevraagd of dat baasje en vrouwtje nog naar het ziekenhuis wilde komen, maar hun antwoord was nee. Maar vrouwtje zei wel dat als het nog nodig was ze gewoon om 03.00 uur in het ziekehuis zou zijn.

9 minuten later belde vrouwtje terug naar het ziekenhuis en wilde zeggen dat…., maar werd onderbroken. Ome Peter vertelde dat het al gebeurd was. Wat was er gebeurd dachten wij toen, maar we hoorde het vrouwtje het al tegen baasje zeggen. Opa (papa van vrouwtje) is er niet meer. Snik, snif, nou is het echt waar wat vrouwtje ons verteld heeft. Geen leuke stoeipartij meer en geen fijne aai over onze koppies. Oké, die krijgen we nog volop, maar nooit meer van opa, snik, snif.

Opa is nu bij Tentai en zal goed voor haar gaan zorgen, want die kleine meid zal nog best veel moeten leren. Ik (Tatsu) moet dat toch ook nog en zou even oud zijn als haar.Zij krijgt nu de aai over haar koppie als wij die zouden krijgen en opa zal ook vaak met haar stoeien. Wat zijn wij jaloers op Tentai, maar hebben gelukkig baasje, vrouwtje, omaen de papa en mama van baasje nog.

 

Opa; We hebben helaas geen afscheidsknuffel en een poot kunnen geven, maar zullen je beloven dat we goed op oma passen en jaja, ook op het vrouwtje en baasje.

Knuffel; Keiko, Rontu, Miyuki en Tatsu

7 gedachten over “Nooit meer naar opa.

 1. Nou lieve vriendinnetjes zo krijgen jullie mij op deze vroege ochtend wel aan het huilen. Het is erg jammer dat jullie geen afscheid van opa hebben kunnen nemen maar ik denk dat opa nu inderdaad de zorg over jullie kleine zusje op zich neemt zodat zij ook familie bij haar heeft.

  Wij leven heel er met jullie mee en in onze hartjes zijn wij altijd bij jullie.

  Knuffels Tjakka, Simba, Ziggy, Dounja, Britt en Sakai en onze baasjes

 2. Lieve Patricia en Remko,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en schoonvader.
  Toch nog allemaal snel gegaan.
  Wij leven met jullie mee.
  Ook een extra knuffel aan de hondjes van ons.
  Anita, Ron, Manon & Serdar, Colin, Khoda en Banshu.

 3. Lieve Patricia en Remko,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie vader/schoonvader. Wat snel kan het toch gaan we zijn er wel van geschrokken hoor. Sterkte de komende tijd we denken dat de hondjes jullie wel goed zullen troosten. Dikke knuffel van Osha, Kees, Els, Mariëlle en Denise.

 4. Lieve Patricia, Remko en de hondjes,

  Ondanks dat we wisten van zijn ziekte, zijn we geschrokken van het overlijden van jullie (schoon)vader. Gecondoleerd met dit enorme verlies en heel veel sterkte gewenst. Een dikke kus voor iedereen.

  Lefteris, Irma, Lois, Irini & Kai

 5. Lieve Patricia, Remko, Keiko, Rontu, Miyuki en Tatsu,

  wat een droevig nieuws allemaal. Wij denken aan jullie de komende tijd. Vader, opa is vast aan het Kroelen nu met Tentai.

  Liefs Mo&Tal

 6. Ik dacht, laat ik ook weer eens even een kijkje nemen op jullie weblog.
  En dan dit, wat een verschrikkelijk nieuws.
  Ik wens jullie beiden en de andere nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 7. Lieve Patricia, Remko en hondjes
  Heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Een dierbaar persoon verliezen is het ergste wat je kunt meemaken. Gelukkig is opa er nu op die kleine Tentai te passen.
  We denken aan jullie en aan die twee sterretjes aan de hemel.
  Een hele dikke knuffel van ons allemaal.
  Kayra, Suki, Margot, Johan en Tess

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.