Wij zijn sipjes.

Wij zijn een sipjes en wel om twee dingen.

Wij hebben namelijk gitseren samen met baasje en vrouwtje met volle verbazing zitten kijken wat voor ergs er in Japan gebeurd is. Nou zijn wij natuurlijk van oorsprong Japanse hondjes en wij zijn dus een beetje sipjes als we denken hoe veel van onze soortgenootjes er nu wel niet in de problemen zitten omdat ze geen hokje, vers water, brokjes meer hebben. Maar wat we eigenlijk nog erger vinden is dat ze misschien ook wel hun baasjes kwijt zijn. Wij moeten er in ieder geval niet aan denken om de onze kwijt te raken.

Maar waar we erg sipjes om zijn is dat opa al 3 weken in het ziekehuis ligt en dat vrouwtje donderdag heeft gehoord dat hij nooit meer thuis gaat komen. Jammer, want hij stoeide zo leuk en aaide zo lekker. Jammer dat wij geen afscheid meer van hem kunnen nemen, want wat zouden wij hem graag nog een lattse lebber en poot hebben gegeven.

Wat wij nou wel doen is heel lief spelen en kroelen met baasje en vrouwtje, want dat hebben ze nodig. Zelfs die Nagai voelt het goed aan en kroelt als de beste met hun van ons vijfjes.

1 gedachte op “Wij zijn sipjes.

  1. Hallo Patricia, Remko en de doggies.
    Heel veel sterkte met je vader.
    Wat er in Japan is gebeurd is inderdaad verschrikkelijk. We hopen dat de mensen de kracht kunnen vinden om deze ramp te boven komen.
    Veel liefs Anita, Ron en Colin en een dikke lebber van Khoda en Banshu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.