Weer terug.

Gelukkig, mama Rontu is weer terug thuis. Wat ben ik (Miyuki) blij dat ze er weer is, nou kan ik Suki en Sakai weer bij haar laten drinken en slapen.

Gisterenmiddag werd er een paar keer gebeld en toen ineens ging baasje naar de voordeur om hem open te doen en daar waren ze weer. Ik moet zeggen, baasje heeft goed voor ons gezorgd, maar ik ben boij dat mama Rontu weer terug is. Ook vrouwtje vond ik natuurlijk weer leuk, maar Binkie en Bolle kunnen me gestolen worden. Ik vind het maar niks, ze willen ierder keer brokje stelen en bij mij drinken, maar daar begin ik niet aan. Gelijk moesten er nog boodschappen gedaan worden en alle spulletjes opgeruimd worden. Maar de gezellige drukte van bezoekjes is er ook weer geweest en dat vind ik erg leuk en daar geniet ik dan ook weer volop van. Buurtjes kwamen weer langs om te kijken hoe het hier was.

Vandaag was er Mariska en ook de baasje van Bolle kwamen weer kijken. Bezoekjes volop dus. Verder hebben we vanavond een avondje voor ons eigen gepland. Lekker met z\’n alle op de bank, ja je leest het goed, ook de puppy\’s mogen daar aan mee doen. Lekker tv kijken en luieren.

1 gedachte op “Weer terug.

  1. Nou Oma Rontu jij bent weer lekker een weekje op stap geweest met het vrouwtje en de puppy’s. Gelukkig heeft baasje goed voor de anderen gezorgd. Ik ben wel blij dat jullie weer heel terug zijn. Dikke knuffel Osha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.