Met z’n alle genieten.

Gisteren is ons vrouwtje weer thuis gekomen en het eertse wat ze deed was met ons kroelen en daarna met de puppy’s. Ze schrok best wel even, want 4 van de 5 keken haar al aan en allemaal waren ze super gegroeid.

Dsc00762_smallVanmorgen was er toch nog een verrassing voor haar, reutje blauw had op haar gewacht met zijn oogjes open doen. En sinds vanmorgen kijken dus alle puppy’s de weide wereld in. Om dit te vieren zijn er vandaag alleen leuke dingen gedaan. Ik (Miyuki) was zelfs zo gek bezig dat ik het ineens in mijn bol kreeg om mijn puppy’s de kieteldood te geven. Moet je reutje paars eens zien schateren, zo leuk vond hij het.

Dsc00760_small_2

Even later zaten we met z’n alle weer van die kleintje te genieten en opeens was Teefje oranje aan het spelen. Ze rolde met dit speeltje de hele werpkist door. Geweldig gezicht was dat.

Tussen ale spelletjes door werd er geslapen en gegeten, maar ook werd er vandaag nog iets anders gedaan. Vrouwtje en baasje hebben de puppy’s ontwormd en dat betekend dat wij morgen de klos zijn. Wij vinden dat nooit leuk (wij krijgen een pilletje), maar die kleintje vonden het helemaal niet zo erg en er werd gewoon weer door gespeeld, kijk maar. Dsc00750_small_2

Reutje blauw, degene die net z’n oogejs open heeft deed ook mee. De grootste bal die hij kon vinden rolde door de werpkist, het leek er zelfs op dat hij al het comando “touch” al onder de knie had.

Nu liggen de puppy’s te slapen en wij zoeken zo allemaal ook een plekje op om te luieren. Vrouwtje zit haar huiswerkopdracht van de cursus Instructeur IIa te maken en dan gaat ze ook op tijd naar bed, want morgen schijnt er weer wat leuks op de agenda te staan.

3 gedachten over “Met z’n alle genieten.

  1. Patricia,wat leuk dat toch nog 1 pupje met zijn oogjes open doen op jou gewacht heeft.Khoda en Banshu zijn wel een beetje stilletjes geweest na jouw vertrek maar vandaag zijn ze weer de oude.Het was reuze gezellig van de week maar aan alle leuke dingen komt ook een eind.Ga maar lekker genieten van de puppenkinderen en de groetjes aan Remco.

  2. Hoi Shiba kanjers
    Wat een geweldig site heeft jullie baasje gemaakt . Vraag eens aan je baasje of hij/zij het leuk zou vinden de verhalen ook kwijt te kunnen op een hondenforum “Doggy’s Home” ( http://doggyshome.nl ).De pups trekken onze volledige aandacht .Het is daar vreselijk gezellig met diverse rassen.Met elke maand een fotowedstrijd en vele andere dingen. Dus vraag eens of ze zich willen voorstellen . Dan kunnen ze kennis maken met de andere leden en hun honden. Nou tot ziens op het forum.Vind je doggy’s home nou helemaal tegek . Vertel het dan ook aan al je vriendjes ,want iedereen is welkom

    Veel liefs Moon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.