Geslaagd, maar…….

Eindelijk weer eens een berichtje van ons.

Het vrouwtje is een hele tijd (een hele week blokken, leren, blokken en leren, jammer genoeg kreeg ze pas op de eerste dag van de cursus haar boeken) bezig geweest meet haar cursus instructeur I en daarna heeft ze zitten wachten op haar uitslag. En die is van middag binnen gekomen. Ze is geslaagd, maar moet nog wel een herexamen doen. Wat is dat nou denken jullie, nou het zit zo.

Vrouwtje heeft een uitslag gekregen en die luidt "didactiek": 6 en "kennis en gerdag": 6,9, dit betekend gemiddeld: 6,5 en dat is geslaagd. Maar om verder te kunnen met de instructuers cursus II moet ze een gemiddeld een 7 hebben en sterker nog voor het vak "kennis en gedrag" moet ze ook minimaal een 7 hebben. Jullie zulen waarschijnlijk ook vinden dat deze eisen om verder te gaan best streng zijn, maar vrouwtje gaat het toch proberen te halen en gaat dus de komende tijd nog eens goed met haar neus in de boeken snuffelen en over een paar weken zal het herexamen plaats vinden.

Verder gaat het hier allemaal zijn gangetje, o nee dat is ook niet helemaal waar. Ik (Miyuki) ben ondertussen naar de dierendokter geweest om mijn oogjes te laten nakijken. Die waren gelukkig helemaal goed en als ik weer loops ben mag ik weer met mijn vriendje spelen en hopelijk krijg ik dan ook puppy’s, want die van mama Rontu vond ik toch wel erg leuk.

Spelen, slapen, kluiven en stoeien dat is wat wij op het moment lekker veel doen en af en toe gaan we al in het zonnetje liggen om te proberen om ons buikje bruin te laten worden. Wat we de komende dagen gaan doen weten we nog niet, maar we vragen aan het vrouwtje dat ze weer eens wat vaker een verhaaltje schrijft, dan weten jullie ook weer wat we allemaal mee maken.

9 gedachten over “Geslaagd, maar…….

 1. Gefeliciteerd!
  Ga ik straks toch nog maar een kaarsje opsteken voor het heraxamen. Doe ik met liefde en plezier, voor een goed doel. Zolang het maar geen hele zak theelichtjes gaat kosten!!!!

  Tot snel…..

 2. Gefeliciteerd Patricia!Het is ook al weer een tijdje geleden, dat je wat van ons gehoord hebt. Maar dat komt omdat we echt heel veel met Nyoko bezig zijn geweest. Ze doet het echt heel goed hoor,ze slaapt lekker de hele nacht door. Als Martin ’s nachts weg moet, blijft ze(zonder al teveel te mopperen) lekker wachten tot de rest beneden is.Alleen het eten van haar brokken, geeft nog wat moeite. Ze ruikt die heerlijke maaltijden van ons denk ik teveel. Verder gaat ze deze week voor haar laatste spuiten naar de dokter toe en vandaag gaan we lekker naar de bossen, om wat uit te waaien. Ze vind dat heerlijk.Nyoko is al heel erg gegroeid en iedereen is dol op haar. Vooral de opa’s en oma’s!Ze heeft ook al heel wat hondenvrienden gekregen de laatste paar weken en kan dus niet wachten tot we uit wandelen gaan.20 maart begint hier de puppiecursus, 12 weken van 20.00-21.30 op donderdags.We zijn benieuwd.Nou verder dus alles oke, en wat betreft het eten, dat komt allemaal wel goed hopen we.Ik zal wat foto’s sturen die we weer hebben gemaakt. Doe je iedereen de groeten van ons en we spreken elkaar wel weer oke. De meiden vroegen ons al. wanneer we weer een keer naar jullie toe zouden gaan, maar eerst moet het schilderwerk boven af zijn dan komen we gauw een keer jullie kant op.Verder veel succes met het herexamen!
  Groetjes van Hanneke vd Reek.En natuurlijk, Martin, Jady en Lizzy en een dikke knuffel van Nyoko

 3. Hanneke; We komen eerst naar jullie toe, want ondertussen hebben we de stamboom binnen en die komen we brengen en dan gelijk natuurlijk knuffelen met Nyoko.

 4. Ha, die Patricia.

  Heel goed! geslaagd en toch niet helemaal… wat stom dergelijke regels. maar goed , even doorbijten en het komt in orde. Blijft een leuke site. Veel succes met je her… Komt goed.

  Groetjes martin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.