Instructeur 1.

Het normal leven is weer helemaal terug gekeert, werken, wandelen, slapen, stoeien, luieren en ga zo maar door. Ondertussen zijn we er allemaal weer aan gewend dat Nagai en Nyoko weg zijn. Even voor jullie geruststelling ze doen het alle 2 erg goed bij hun baasjes en dat is natuurlijk ook voor ons allemaal een grootte grruststelling.

Maar de reden dat er nu zo weinig gelogd wordt is dat het vrouwtje eerst heeft uitgerust om nu te gaan doen wat ze aan het doen is. Ze is namelijk een Instructeurscursus aan het volgen. Ze had dit ook al in de welkomstekst aangekondigd, maar waarschijnlijk had niemand dit gezien. Wij zijn dan gisteren ook erg vroeg uit bed gemoeten (vrouwtje wakker wij ook), maar toen het vrouwtje weg ging zijn wij lekker bij het baasje op bed gesprongen en hebben daar nog een hele lange poos lekker geslapen. Vrouwtje moest naar Antwerpen en kwam aan het eind van de middag erg duf weer thuis. Ze vertelde dat dat van al de informatie die ze gekregen had kwam. ‘S avonds hadden baasje en vrouwtje ook nog een etentje, want opa en oma waren gisteren 30 jaar getrouwd en dat lieten ze niet zomaar voorbij gaan.

En als jullie nu naar de tijd (7.11 uur) kijken waarop we aan het schrijven zijn snap je ook dat vrouwtje weer wakker is en dat ze vandaag ook weer naar Antwerpen mag om weer meer informatie in te winnen.

Volgend weekend volgen er ook nog 2 zware dagen waarna op maandag het examen afgenomen wordt en wij gaan dus als vrouwtje van de week aan het leren is maar pootjes draaien in de hoop dat ze dit gaat halen, want dat zou toch wel erg leuk zijn.

4 gedachten over “Instructeur 1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.