Broekenparade.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vanaf donderdag is het dan zover, de broekenparade is weer compleet hier in huis, want naast Rontu draagt ook Miyuki nu ook een broekje. Als alles goed gaat zullen we het dus binnenkort druk gaan krijgen, want beide loopse damens zullen gedekt gaan worden. Rontu gaat morgen al voor de eerste keer bloedprikken om te kijken hoe hoog haar progesteron gehalte is. Miyuki is natuurlijk een paar dagen later dus ook de klos.

Rontu is trouwens op zoek naar een ander plekje om te luieren, want mijn bedje vind ze niet zo lekker meer. Dit zal wel komen omdat ik er zelf nu veel in lig en dat het dan opeens verdacht veel op een zwembad lijkt en water en Rontu dat gaat niet samen. Op mijn schoot op de bank heeft ze ook geprobeert, maar ze klaagt er dan over dat ik niet stil zit of lig. Ach drie damens die last hebben van allerlei kwaaltjes, wat zal Remko blij zijn met zijn vrouwen.

3 gedachten over “Broekenparade.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.