Buikpijn.

Afgelopen zondag zijn vrouwtje, Keiko en Miyuki naar een hondenshow geweest. Vroeg ging de wkker dus weer en hup de auto in en wegwezen. Later op de dag kwamen ze weer thuis en Keiko en Miyuki hadden alle twee een u’tje gehaald en dat is de hoogste score die je kan halen. Keiko werd als derde van haar groepje geplaatst en Miyuki als tweede, geweldig gedaan hoor damens!

Maar wat zondag hier in huis gebeurde, was dat ik (Rontu) weer eens loops ben geworden. Baasje heeft dus weer een broekje op gezocht en daar loop ik nu mee rond. Ik ben een echte Shiba van het vrouwlijke geslacht en gedrag me dan ook zo, teminste dat zegt het baasje. Buikpijn is waar ik veel last van heb en daarom gedraag ik me niet opperbest en ben een beetje humeurig. Naar Keiko trek ik een lip op. Naar Miyuki grom ik als ze in de buurt komt. Gisteren ben ik al weer naar de dierendokter geweest voor een uitstrijkje te maken en dit om te kijken of er geen bacteriën zijn die en zwangerschap in de weg staan. Vandaag heb ik eens lekker uitgeslapen en dat heb ik gedaan in het bed van het vrouwtje, daar ligt zij ook altijd in als ze zich niet zo lekker voelt, dus…….. haar bed was voor mij.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

3 gedachten over “Buikpijn.

  1. Lekker hé dat bedje.
    Ja daar weten wij alles van HAHAHA.
    Maar goed Rontu het komt wel goed met jouw hoor.En nog gefeliciteerd met de goede resultaten op de show,knap gedaan meiden.

    Doeiiiiiiiiiiiiiii

  2. Sorry van de buikpijn! Maarre…..wij gaan super-hard duimen voor jou, want wij willen babyhondjes zien. Vooral die van jou, want die zijn altijd zo schattig!
    Tot vanavond……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.