Sinterklaas/Kerstman!?!

Voor de mensen die ongerust waren, wij zijn heelhuids thuis gekomen hoor (waar je ook bedoelt, Duitsland of Nederland), sterker nog wij hebben onderweg helemaal geen last gehad van sneeuw of files.
Maar toen wij vrijdag avond het nieuws zagen kwamen we er achter dat we erg veel geluk hadden gehad en dat we blij mochten zijn dat we niet moetsen overwinteren in de auto.

Zoals jullie weten zouden wij namelijk afgelopen weekend een gezellig weekend hebben in Duitsland, nou dat is wel gelukt hoor, maar wat niet is gelukt is ons plan om daar Sinterklaas te vieren.
Wij waren er en ook mijn (Remko) vader en moeder maar mijn (Remko) broer (Mark) kwam helaas niet verder dan Essen (van wege het winterse weer) en moest daar helaas omkeren om zijn leven, dat van Graziella en Mauro niet te riskeren.
Zodoende waren niet al de cadeautjes en de mensen aanwezig dus het oer hollandse feest van Sinterklaas ging niet door.
Maar dit kregen we er voor terug, een super landschap!

En natuurlijk kreeg ik (Patricia) het zaterdag dus op mijn heupen en heb de kerstboom gezet en we hebben er toch wat gezelligs van gemaakt, wat doe je anders in zo’n omgeving met zoveel sneeuw.Wat we dus wel gevierd hebben was en witte Kerst, wat hebben wij genoten zeg van het landschap en de rest er om heen.Wandelen, luieren, lekker eten en drinken, een kerstmarkt en wat er allemaal wel niet meer bij Kerstmis hoort.

En nee hoor mensen, we hebben Rontu met haar dikke buik niet te veel in de hoge sneeuw laten lopen (sterker nog ze heeft helemaal niet veel gelopen), al was dat makkelijker gezegt dan gedaan, want de hondjes zakte gewoon helemaal weg tot aan hun buikje als we er niets aan deden, dus Rontu heeft alleen maar over de stukken gelopen waar de sneeuwschuiver was geweest.

Hier is dan ook Keiko erg aan het genieten van een wandeling met mij (Remko) nadat ze ’s morgens al broodjes met mij (Patricia) was gaan halen.
Deze dame heeft zelfs een paar keer lekker los gemogen en dat is iets wat wij niet erg vaak doen in Duitsland, dit omdat daar erg veel wild zit en wij willen dat dat er ook blijft.


Wij wensen iedereen een fijne Sinterklaas, een witte Kerst en een goed 2006!
O sorry hoor, maar zijn nog helemaal in de stemming.

14 gedachten over “Sinterklaas/Kerstman!?!

 1. Mooie plaatjes zeg!! Dat is pas een pak sneeuw!!
  Jammer dat het sinterklaasfeest niet doorging, maar je hebt de tijd goed benut en het huis gezellig gemaakt zo te zien 😉

 2. Eerst de Sint wegwerken, dan de kertman begroeten. Toch ziet het er erg gezellig uit, een kerstboom in november! Enne….wat is het daar mooi!!! Hopelijk hebben jullie het net zo fijn en gezellig gehad, als het eruit ziet op de foto’s, maar ik denk het wel. Beseffen jullie wel dat dit jullie laatste keer Duitsland was, met de twee hondjes. 😉 😉 😉
  Veel liefs….

 3. Nancy; wat zou jij gedaan hebben als het sinterklaasfeest in duigen valt en je in zo’n omgeving zit waar iedereen al de kerstversiering heeft hangen?
  Volgens mij vier jij dan ook Kerst.
  Maar wees niet bang we vieren van de week gewoon Sinterklaas.

 4. Julli zijn er vroeg bij met dekerstboom, maar ja de omgeving en alles roept dat wel op.
  En het was nu of nooit natuurlijk want voorlopig zullen jullie er niet komen. Het laatste weekje is ingegaan. Aftellen maar. Prachtige foto’s ook.

 5. Wat is dat mooi zeg. wij zijn jaloers erop. geniet maar van de sinterklaas dan gaan wij dat ook doen en jullie ook alvast he ???

 6. woow geweldig.
  Jullie hebben hier niks gemist. 😀
  Wat een prachtige plaatjes.
  Jammer dat de familie niet kon komen,maar het verstand gaat boven het plezier!
  Ja en wat oet je als de Sint niet kan komen,al aan de kerst beginnen toch! 😀 😛

 7. Wat een gezellig weekend hebben jullie gehad zeg,dat lijkt ons ook wel wat die sneeuw,enne jammer voor de sinterklaas-viering,maar bij jullie komt dat vast nog wel goed,met een stel mooie kadootjes! 😉 Die onderste foto is net een kerstkaart,erg mooi! 😀

 8. Prachtig winterlandschap, hoor! Zou er bijna jaloers op worden, ware het niet dat afgelopen week ook de nadelen hiervan naar boven zijn gekomen ;-).
  Gelukkig hebben jullie daar inderdaad geen last van gehad.
  Is Rontu al helemaal aan de werpkist gewend?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.