Droppies.

Vadaag ben ik (Patricia) eerst weer eens gaan werken, wat was dat lang geleden zeg op een zaterdag vroeg mijn bedje uit.
Toen ik (Patricia) dan ook thuis kwam zat ik (Remko) dan ook al klaar om met zijn tweetjes naar Ilone te gaan.

Nee, dat zeggen we verkeerd we gaan naar de puppy’s kijken die daar een paar weken geleden geboren zijn en met Ilone gaan we gewoon gezellig kletsen (ook het vrouwtje en de oma van Kenta was er, kennen we die ook weer).
Wat een droppies zeg, het is dat we binnekort zelf een nestje krijgen en daar een pup van houden, maar anders was het heel moeilijk geweest om er geen in onze jas te stoppen en mee naar huis te nemen.
Hier heb je er 2 van de 7 die er rond lopen, of moeten we nog waggelen zeggen?

De linkse is een pup van 30 dag en oud en de rechtse is er eentje van 26 dagen oud, moet je denken dat dit rond de jaarwisseling ook door ons huis waggelt, geweldig toch.

Verder hebben we er ook weer met de rest van het zooitje honden gekuffled en gekroeld, het blijft een leuk span al die Shiba’s en het lijkt er dan ook op dat hoe meer hoe beter is.

Verder hebben we de reisbench mee gebracht, voor als ons eigen puppy starks ook op de hondenkamer gaat slapen en voor als het mee gaat in de auto (voor de lange ritten dan).

Vanavond vroeg ons bedje in, want morgen loopt de wekker weer vroeg af.
We brengen dan eerst Rontu naar opa en oma en rijden dan met Keiko door naar Zwolle om daar aan een hondenshow mee te doen.

13 gedachten over “Droppies.

 1. Keiko veel succes morgen . Wat zijn ze het toch dotje van hondden en het lijkt net een bolletje wol met oogjes en horen????(vooral die links)

 2. Als jullie Banshu maar niet onder de jas heb meegenomen.
  En Keiko heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeel succes morgen.

  Groetjes 😀

 3. Hoi Keiko veel succes morgen en veel plezier.
  Leuk zijn mijn kleinkindertjes he, en die van Niji zijn ook super.

  Doeiiiiiiiii Opa Gomes, 😛 😛 😛

 4. Ooogh wat lief zeg!!!!
  Ik ben benieuwd hoe de hondenshow is afgelopen..
  Waar wonen jullie dan?? Oudenbosch, sint Willebrord? Ik kom zeker een keertje op vistite, ik ben er wekelijks in de buurt!

 5. dit soort foto’s is niet goed voor mij, ben nu erg in dubio of het verstandig is om langs tekomen op kraam visite bij jouw rontu 😉 ik denk dat ik dan mijn jas aanhoud en 1 met een grote zak……

 6. Chantal; dat denk ik dus niet!
  Jij trekt mooi die jas uit als je binnen komt en als je terug naar buiten gaat gaan we eerst voor de zekerheid al je jaszakken controleren of er niks in verstopt zit.
  Maar op kraamvisite komen is wel gezellig hoor, kun je lekker met die kleintjes kroelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.