Mijn buikje groeit.

Er is echt iets met mij aan de hand hoor, mijn buikje groeit!

Ik merk het zelf, als ik wil gaan zitten dan komt mijn buikje bijna op de grond.
En als ik wil gaan liggen is het helemaal erg ik hoef niet zover naar beneden te gaan, want voor ik het weet heeft mijn buikje de grond al bereikt.
Ik denk dat ik te veel eten krijg, maar toch heb ik nog meer honger maar ik krijg niet meer dan ik krijg (ik krijg wel iets meer als normaal hoor en nu in drie keer, verspreid over de dag).
Maar vrouwtje zegt dat het normaal is dat je buikje groeit als je puppy’s gaat krijgen en dat het dus helemaal niet aan het eten van mij ligt, maar aan de puppy’s die in mijn buikje groeien.

Maar er zijn ook dingen die weer beter gaan dan een paar weken geleden, ik durf weer te spelen met keiko (ik heb namelijk geen last meer van mijn hormoontjes, dat zegt vrouwtje teminste), maar na een minuut of drie heb ik het wel gehad en ben dan erg moe, dus ga ik maar weer slapen.En als ik dan op de bank ga liggen hoor ik mezelf allemaal zuchten en kreunen, net een oud hondje.Maar toch heb ik er dat zuchten en kreunen er voor over om even met Keiko te kunnen spelen.

9 gedachten over “Mijn buikje groeit.

  1. Wat wordt het spannend zeg!! Ze krijgt inderdaad een bol buikje. Ik zal toch eens langs komen voor een gesprek van vrouw tot vrouw. Misschien heeft Rontu nog een tip voor me….

  2. Worden het dan toch 4 pupjes??? 😀 😀 😀 😀
    Wel lekker laten eten hoor, niets niet afmeten.
    Ze heeft het hard nodig, anders blijft er helemaal niets meer van haar over straks.

  3. dat gaat wel snel bij jouw rontu, al een buikje. Wij mensen moeten meestal 5 maanden wachten voor dat we iets zien.

    Enne kan de papa van het baasje niet ook een mooi huisje voor ons bouwen en dan in het mastbos zetten dan kunnen jullie lekker in het bos spelen als jullie op bezoek komen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.