Lang geleden.

Vandaag heb ik endelijk Otsu weer eens gezien.
Dat was wel erg lang geleden hoor, misschien wel een half jaar!
Maar hij weet nog steeds wie ik ben en hoe ik reageer, dus was hij erg voorzichtig om mij te besnuffelen, hij heeft geleerd zeg maar.
Want hij deed altijd bij mij aan mijn kontje snuffelen en als waarschuwing ging ik dan altijd eerts op mijn kontje zitten en als hij dan nog niet stopte gromde en trok ik mijn lipjes op zodat hij dan wel afdroop.
Ik kwam Otsu vandaag tegen toen ik met het vrouwtje naar ringtraining ging, daar was Otsu ook met zijn vrouwtje Leni.
Leni brengt de laatste tijd meestal Umai mee, maar heeft gezegd dat ze voortaan af wil wisselen, zodat ze de ene week Umai en de andere week Otsu bij heeft.
Verder had Leni ook de spulletjes bij die Ilone heeft geregeld, allebei bedankt daar voor hoor.

Baasje is toen ik met vrouwtje naar ringtraining was naar zijn vader geweest om te kijken hoe ver de werpkist voor Rontu is en toen wij thuis kwamen zei hij dat hij eind deze week wel hier in de keuken staat zodat Rontu er dan aan kan gaan wennen.
Wat ik flauw vind is dat ik er niet in mag van baasje en vrouwtje, ze zeggen dat hij alleen voor Rontu en haar puppy’s is.
Maar waar moet ik dan naar toe als hun daar zo gezellig met z’n alle in die werpkist liggen?
Ach ik zal wel zien hoe het gaat lopen.

7 gedachten over “Lang geleden.

 1. Niet huilen Keiko, jij mag lekker lange wandelingen maken met het baasje en het vrouwtje en als je morgen komt krijg je een extra koekje.:P

 2. Natuurlijk Keiko wel in de werpkist laten. Laat ze maar de boel even inspecteren. Dan is dat al niet vreemd meer. Met de pups wordt het nog vreemd genoeg voor haar.
  Oh ja, warmtelampen heb je ook zonder licht. Is prettiger, van dat rode licht krijg je nogal hoofdpijn als je erbij zit, bijv bij de bevalling.
  Het is maar een idee.
  Doei, tot zaterdag

 3. Ilone; even een berichtje namens Keiko ze zei dat ze blij was dat jij zei dat ze wel even in de werpkist mocht snuffelen, begrijpt in ieder geval nog een iemand haar, want zo’n raar ding in huis moet toch even besnuffeld worden.

  Pootje van Keiko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.