Bij opa en oma

Toen de post vanmiddag kwam was er een brief voor het vrouwtje bij met daarin de mededeling dat ze echt naar het Ziekenhuis in Rotterdam moet, dus het is de derde optie geworden.
7 December was de dag dat vrouwtje zich in Rotterdam moest melden, maar dat heeft ze maar even verzet, omdat ze natuurlijk niet weet hoe het dan allemaal met mij (Rontu) gaat, want vrouwtje zegt dat er rond die tijd puppy’s uit mijn buikje kunnen komen.
Maar wat er nu precies in dat ziekenhuis gedaan gaat worden weet ze nog niet maar daar komt ze dan wel achter als ze er is.
Wat ze wel weet is wat er aanstaande woensdag met mij (Rontu) gaat gebeuren, ik moet dan namelijk weer naar de dierendokter om een echo van mijn buikje te laten maken.
Als het goed is kan de dierendokter dan zien of er inderdaad puppy’s in mijn buikje zitten, spannend allemaal hoor!

Verder zijn we zoals voorspeld vanavond naar opa en oma geweest.
Jaja dat moest wel, want opa was jarig en die moest gefeliciteerd worden, we hebben hem dan ook heel veel pootjes en kusjes gegeven, trouwens iedereen die er binnen kwam werd door ons gefeliciteerd.
En omdat iedereen een gebakje kreeg bij de koffie had oma voor ons speciaale kluifjes gehaald die we lekker hebben op gepeuzeld.
Opa en oma nog bedankt voor de kluifjes en tot de volgende keer maar weer.

3 gedachten over “Bij opa en oma

 1. Opa, nog van harte gefeliciteerd!!!!

  Spannend al die echo’s bij Rontu en onderzoeken bij het vrouwtje! We zullen duimen voor jullie en hopen snel een positief berichtje te lezen!
  Fijn weekend!

 2. Wat een spannende tijd breekt er weer aan voor jullie.
  De ene gebeurtenis is mooi, de andere weer minder mooi.
  Ene opa, van harte gefeliciteerd,ook van mijn baasjes.
  Groetjes en tot morgen,(zondag)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.