Kwijt!

Vrouwtje was Rontu vandaag iedere keer kwijt.
Die kleine was alleen van de partij als er bezoek was of als er een kastje open ging (stel je voor dat er snoepjes uit gedeeld worden), de deugniet!

Voor de rest was ze heel de dag boven te vinden en nu eens niet op het grote mensenbed maar op zolder en dan voor de deur naar het dakterras.
Volgens mij probeerde ze duidelijk te maken dat ze eigenlijk wel in de hangmat wilde liggen.
Maar vrouwtje heeft daar niet in toe gestemt, want ze vind het ook wel eens leuk dat Rontu en ik in de tuin rond lopen.

Ik ben heel de dag bij het vrouwtje geweest, want dat is toch ook wel gezellig en ik kreeg dan ook regelmatig een aai over mijn bol of een extra snoepje, want die zitten meestal wel in de broekzak van het vrouwtje en dat hoorde Rontu dus niet als zij boven op zolder was.

Verder gaat op het moment alles zo z’n gangetje, vrouwtje is al wel lang thuis en daar geniet ik nog even van.
Stel je voor dat ze binnekort weer moet gaan werken, dan zijn Rontu en ik ’s morgens weer alleen thuis en dan moeten we ons huisje in en dat is iets wat we nu bijna niet hoeven.
Maar deze week is dat nog niet het geval en weet je misschien gaan we morgen wel weer naar Duitsland toe, jippie lekker wandelen, wat is het lang geleden zeg dat ik daar geweest ben!
Doen jullie voor mij pootjes draaien in de hoop dat baasje en vrouwtje besluiten om morgen de spullen te pakken en een uurtje of drie en half met Rontu en mij in de auto gaan zitten?
Ik ga nu al vast beginnen met pootjes draaien.

1 gedachte op “Kwijt!

  1. Ik duim mee! Hier wordt het mooi weer in Nederland, dus daar misschien ook wel. Hopelijk mag je dat ter plekkie gaan ontdekken!!
    Veel plezier dit weekend, waar dan ook!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.