Bedankt.

Als eerst moet ik namens vrouwtje iedereen bedanken voor het mee leven dat jullie allemaal gedaan hebben en nu nog doen, maar echt het gaat best lekker met haar hoor.
Maar ja, wie zou het niet naar z’n zin hebben als je met dit weer thuis bent en eigenlijk niks bijzonders mag doen.
Ze komt haar dag goed door met een boek in de tuin, af en toe een dutje doen in de hangmat en een wandeling met Keiko en mij.

Ik heb trouwens mijn broekje ook bedankt voor al de tijd dat hij het huis van baasje en vrouwtje schoon heeft gehouden, maar verlopig hoef ik hem niet meer aan.
Sinds gisteren avond (toen baasje en vrouwtje even tussen door thuis waren) hoef ik hem niet meer aan en dat is zo’n opluchting dat ik vandaag weer eens lekker door het huis ben gevlogen.
Op de bank, in de stoel, door de keuken, naar boven, door de tuin en dat een kwartiertje lang.
Vrouwtje en Keiko waren veilig op de bank gaan zitten (ik sloeg die bank toch iedere keer over) zodat hun niks kon gebeuren en ze hebben me mijn gang even laten gaan, want dat was wel nodig.
Vrouwtje wilde wel weer eens een actiefoto maken, maar dat is natuurlijk mislukt.
Een grote streep stond er op de foto en dat moest ik voorstellen, niet gelukt dus, jammer maar de volgende keer zal ik wat langzamer rennen.

6 gedachten over “Bedankt.

 1. Jeetje zeg,dat is schrikken als ze je zo even opbellen van het ziekenhuis,Ben je nog wel rustig er naar toe kunnen rijden,of heb je iemand mee genomen.Want ik kan me voorstellen dat je dan echt niet met je gedachte op de weg zit.
  Maar gelukkig dat alles mee viel.Maar oed in de gaten houden he!

  En die actiefoto’s houden we nog te goed! 😀

  Fijne avond!

 2. Actiefoto komt vast nog weleens, anders kijken we nog eens in de oude doos. Wat voor een boek had het vrouwtje om te lezen? Was het al een studieboek? Want volgens mij gaat er binnenkort iets gebeuren, toch?

 3. naar het ziekenhuis is nooit leuk maar met het weer heb je het goed geregeld om rust te houden en zoals het vrouwtje zegt je krijgt wat je verdient!!
  Of zoals wij nu zeggen, we hebben het goede weer op onze bagagedrager meegesleurt 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.