Alleen naar het bos.

Ik mocht alleen mee naar het bos, normaal doet vrouwtje dit niet, maar vandaag is toch niets normaal dus zoals ik gisteren al had verteld ben ik met het vrouwtje en Chantal naar het bos gegaan.
Rontu die moest lekker thuis blijven, want een loops hondje kan je toch niet los laten in het bos, dus al was ze mee gegaan voor haar was er toch niks aan geweest.

Ik liet zien dat hondjes ook goed kunnen luisteren.
Ik ging namelijk netsjes zitten toen het vrouwtje het vroeg en bleef zitten toen ze mijn riem af deed tot ik het comando “vrij” kreeg maar toen was ik ook echt weg.
Tot vrouwtje haar fluit pakte en er op floot en ja hoor, daar was ik weer en Chantal vond dit geweldig.
Zo hebben we daar een hele poos door het bos gelopen, ik heb ook nog hele hoge sprongen gemaakt over een omver gevallen boom.

En ik heb nog wat gedaan, zien jullie me genieten?
Ze hebben daar ook nog een soort rioolbuizen liggen en ik vind het altijd erg leuk om daar door heen te rennen, vandaag heb ik dat dus ook gedaan.

Had je Chantal moeten zien kijken, ze dacht dat vrouwtje wel erg boos zou worden op mijn vuile pootjes.Maar nee dat was niet zo, want vrouwtje weet dat dat vuil er vanzelf weer af gaat.

Chantal vond het geweldig, vrouwtje vond het gezellig en ik vond het super om weer eens alleen in het bos te zijn, dus Chatal als je eens zin hebt in een wandeling met èèn hond in het bos kies dan mij in plaats van Rontu.

Toen we weer thuis waren hebben we allemaal wat gegeten en daarna zijn het vrouwtje en Chantal Rontu ook nog even gaan uitlaten, maar die heeft het niet zo leuk gehad als ik, het gewone rondje voor een loops hondje.

6 gedachten over “Alleen naar het bos.

  1. Dat soort rioolbuizen vind onze Cindy dus altijd geweldig om in te gaan liggen en hoe ze er dan uitkomt, dat heb je op onze weblog wel gezien.

  2. hey remco en de rest leuke foto’s zijn dat en ik heb heel zin in eint febrarie want dan halen we michi op 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.