Te warm.

Dat ik netjes aan tafel kan zitten zonder aan het eten te komen wisten het baasje en vrouwtje wel , maar dat het bij Rontu ook zo zou zijn dat haden ze niet verwacht.
Maar vanavond onder het eten heeft Rontu bewezen dat ze het ook kan, kijk maar.

Maar ik denk dat het puur geluk is geweest dat het bord van vrouwtje niet leeg was voor dat zij weer aan tafel zat.Het eten was namelijk nog zo warm (de damp kwam er nog vanaf) dat Rontu bang was om haar mondje te verbranden en dus maar wachte en wachte en wachte tot het genoeg afgekoeld zou zijn om op te eten.En toen kwam vrouwtje al weer terug dus de volgende keer moet Rontu toch wat sneller zijn om kans te maken op een lekker maaltje wat eigenlijk voor baasje of vrouwtje bedoeld zou zijn.

10 gedachten over “Te warm.

 1. Nou dat lijkt mij ook wel lekker,zijn de meiden nou ook beloond?
  In ieder geval ziet het er goed uit,en shiba’s zijn toch erg goed in hun gedrag,(ahum)hihihihi πŸ˜€

 2. Nou dat ziet er lekker uit hoor. Vrouwtje kan vast wel super koken. Ik had het gewoon naar binnen gegooid en dan pas gemerkt dat het veuls te heet was, maar dan spuug je ’t gewoon weer uit en wacht je euven. Als jij het hebt aangeraakt willen de baasjes er toch niks meer van dus een goeie lik door het bord doet wonderen. Dan wel euven je tong afkoelen in je drinkbak hoor!
  πŸ˜‰

 3. Volgens mij was het lasagne net als bij ons mmmmm, eindelijk weer eens zelf koken. Maar het vrouwtje kan ook goed koken Boerenkool met een heerlijke Hema rookworst, fijn hier in nederland 8)

 4. Goed zo Rontu. Dat je precies op mij lijkt, wisten we al. Ook ik, of moet ik zeggen zelfs ik, kan van eten op tafel afblijven. Maar niet te braaf zijn he?
  Dan wordt het saai. HAHAHAHA
  [img]http://shiba.punt.nl/upload/Joshi_op_bank.jpg[img] (Even een testje op je er een foto bij kunt plaatsen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.